Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltátok már hogy a foglalkozás valahogy meghatározza egy nő személyiségét is átlagban?
Úgy vettem volna észre hogy ha egy nő felsővezető vagy közgazdász vagy marketinggel és ilyen hasonló szakmákkal foglalkozik akkor sokkal nagyobb az ego nem olyan kedvesek nem olyan megértőek stb..
Viszont ha közszférában van esetleg tanár óvónéni stb. Akkor viszont sokkal kedvesebbek megértőbbek érzelmesebbek..
Eszrevettem. Magamon is. Kozgaz suliba jartam, a kesobbiekben marketinggel szeretnek foglalkozni es tanulni tovabb a temaban, de jelenleg diplomas apolono vagyok. Elegge keveredik ez a ketfajta szemelyiseg bennem. Az egocentrikus no, aki beszol es lenez mindenkit es atgazol az embereken, de a korhazban meg sok temaban viszont egy nagyon kedves es gondoskodo-torodo, empatokus leny vagyok. En vagyok a sebeszeten "kedves-nover" aki meg a legaprobb dologban is segit ahol tud.
Erdekes ellentet, de bennem kb minden teren nagy ellentetek dulnak :D
Felejtsd el :D
Menj be egy egyetemi szakra, meglátod, hogy a fele oda sem való. De ha van segge és tud segget nyalni, akkor is elvégzi és még jó pozícióban is lesz.
Azt elismerem, hogy vannak szakmák, ahol szétkapnak, ha nincs olyan kiállásod. A vezetők okkal vezetők, kell egy karizmatikus személyiség általában. De hogy egy orvos, óvónő, vagy bármi ilyesmivel foglalkozó ember nem csak cuki lehet, az 100%.:DDD Más kérdés, hogy papíron a munkaköri leírás része az, hogy kedves legyél, segítőkész, megértő, türelmes... De hidd el, ha 8 óra nyalizás és mézesmázas után hazaérsz, akkor sem lesz kedved segget nyalni, ha amúgy kedves ember vagy. Okkal fenyegeti kiégés azokat, akik emberekkel dolgoznak.
Pont fordítva. A személyiség határozza meg, mit akar tanulni, dolgozni.
Viszont az általánosításod nem helytálló.
"Más kérdés, hogy papíron a munkaköri leírás része az, hogy kedves legyél, segítőkész, megértő, türelmes..." stb.
Fogyatékosokat gondozok. Nem 8 órában , hanem általában 12órázok. Ha pl dupla 12 órám van , hulla vagyok , akkor jobb , ha egy kicsit mindenki nyugiban hagy este ha hazaérek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!