Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ezek közül melyik a három legszimpatikusabb foglalkozás számotokra egy férfinál?
Figyelt kérdés
1. Közgazdász
2. Mezőgazdász
3. Jogász
4. Gépészmérnök
5. Orvos
2018. márc. 25. 20:01
1/19 anonim válasza:
Csak ezek közül lehet választani?:(
De, talán így:
1. Közgazdász
2. Gépészmérnök
3. Jogász
2/19 anonim válasza:
1. Orvos
2. Mezőgazdász
3. Gépészmérnök
Sajnos állatorvost nem tüntettél fel a felsorolásban.
4/19 anonim válasza:
Az orvos az első, ez biztos, mert hipochonder vagyok. Nem kéne ügyeletre menni. Tökre megnyugodnék.
5/19 anonim válasza:
3. Jogász
1. Közgazdász
4. Gépészmérnök
6/19 anonim válasza:
Haha, mivel agráron végeztem, nem kérdés az első hely. :D
mezőgazdász
orvos
gépészmérnök
De azért egy biológus szimpibb lenne az orvos helyett.
7/19 anonim válasza:
Igazából egy buszsöfőr rendre veri a legtöbb foglalkozást csajmágnes szempontjából. :O
8/19 anonim válasza:
Ezt honnan szeded? A buszsöför még véletlen sem vonzó foglalkozás!
9/19 anonim válasza:
Ezek közül orvos.Mivel sokat paràzok az egészségem miatt talàn megnyugtató lenne egy doki kéznél.
De ami a felsorolàsból hiànyzik,én valamilyen művésznek örülnék.Festő vagy író...Meglenne a közös érdeklődés.
10/19 anonim válasza:
ha lenne hivatalos GYK-s azzal fixen dugnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!