Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a gyúrós pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a gyúrós pasikról? Csak szerintem gáz, hogy mindenki ezt csinálja már? Régen különlegesség volt, ma már agymosott tömegsport

Figyelt kérdés
Pozitív negatív, pasi nő komment is jöhet
2018. márc. 19. 07:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Miért kell folyton másokkal foglalkozni?
2018. márc. 19. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
18-as te idióta,nézz már fel a napiszarra ott kommentelj hogy ezek nem prostik:-))))
2018. márc. 19. 10:37
 23/26 anonim ***** válasza:

Neked hiteles 22-es akik feltöltik?

Gratulàlok.

Ki az akire hallgatsz,elsõ alapelv.

Biztos a több diplomàs sikeres vezetõk akik oda feltöltenek ilyeneket.

Te.mit tudsz felmutatni,hogy prostizod ezeket a nõket?

2018. márc. 19. 10:45
 24/26 anonim ***** válasza:
63%

Én elég sokat járok mostanában konditerembe (egészségügyi okokból és nem kifejezetten gyúrni), és elég sokféle gyúrós embert látok. Amit eddig láttam, abból azt szűrtem le, hogy embere válogatja. A többség, aki ott van férfiként a kondiban, tök normális, csak szeretné fejleszteni az izomzatát vagy fogyni.

Az ilyen kifejezett gyúrósakból is van teljesen értelmes, kedves ember is, akivel tök jól el lehet beszélgetni csomó mindenről, pl. színházról vagy közéletről is. De vannak a divatgyökerek is, akik magukat méregetik a tükörben meg a kondiban töltött idő alatt több időt töltenek szelfizéssel, mint a gépeken. Na, az ilyeneken csak röhögni tudok, a felszínesség olyan dolog, amit nem szeretek emberekben.

Hogy mi tömegdivat és mi különlegesség... nem az alapján ítélek meg embereket, hogy a hobbijuk épp különleges-e vagy nem, hanem hogy ahhoz a hobbihoz hogy állnak. Én sem fogok csak azért leszokni egy hobbimról, mert az tucat lett időközben.

28N

2018. márc. 19. 13:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A világ most abban a szakaszban van, hogy sok ember végez szellemi munkát, abban pedig nem lehet megizmosodni, így marad az egyéb mozgásforma, amit hobbinak lehet tekinteni, és nem a megélhetés múlik rajta. Emellett nagyon fontosnak tartják az emberek a kinézetet, sokak szerint ez adja az ember fő értékét. Namármost aki alapból nem izmos, mert mitől lenne az, de az szeretne lenni, annak észszerű választás a konditermi edzés, hiszen hatékony, célorientált és elérhető.

A gond ott kezdődik, hogy vannak ilyen buta fruskák, mint az # 5, akinek nem felel meg, ha az ember az észszerű mozgásformát választja, neki külön sport kell, mert ő a kishercegnő. Csak azt nem tudja, hogy

1) vajon hány vízilabda- vagy kajakklub van, ami átlagember számára elérhető, és hány konditerem

2) látott-e már uszodabérlet árakat (spec ahol én lakom, kb kétszerannyi, mint a konditermeké)

3) vajon a profi úszók, vízilabdások, kajakosok (akikhez gondolom viszonyít) szoktak-e súlyokkal edzeni (szoktak).

És még csodálkozom, hogy nem jött elő, hogy a kerti munkától legyen az ember izmos... Szóval amit ő, és még sokan elő tudnak adni, az kb olyan, mintha azt mondanám, hogy egy nőnek legyen legalább C kosaras, kerek, feszes melle, de ne szilikonnal, mert úgy nem ér, és legyen mellé lapos hasa is, különben leszólom. Hajj, mi lenne itt...

Persze mivel az emberek többsége ostoba, nyilván a konditerembe járók közt is lesznek. S mint mindent, lehet ezt is rosszul csinálni, meg persze lehet jól csinálni. A lényeg, hogy ugyan értsük már meg, hogy ez a fajta edzés a legoptimálisabb, ha a célt, eszközt, munkát és elérhetőséget vesszük. Nyilván nem tilos mást sportolni, és nem kötelező kedvelni, de ha már el van várva a jó kinézet, ne szóljuk le azt, aki tenne is érte.

Szóljuk le azt, aki hülye.

2018. márc. 19. 20:55
 26/26 Sunshinedoll ***** válasza:
Engem nem zavar, én szeretem, ha egy pasi figyel magára és vannak izmai. Ha valakinek az agya csak azon forog, hogy mikor tudja felvágni a csirkemellet, meg ordít a padon fekvenyomásnál meg őrjöng, meg ilyenek, az nem szimpi, de én is rengeteg sportot meg mozgásformát kipróbáltam már.a csapat,tömegsportoktól kezdve, táncon át rúdtánc, zumba, miniden, ami létezik, és a kondi meg a testépítés volt az egyetlen, amit hosszú távon tényleg szerettem és szeretek is csinálni mondjuk a jóga kivételével, szóval szerintem azért mert valaki szeret "gyúrni" nem feltétlen agymosott idióta :D
2018. márc. 19. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!