Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viviee kérdése:
Mit adjak neki? :\
Figyelt kérdés
Barátommal hamarosan félévesek leszünk, és valami különleges, egyedi kis ajándékra gondoltam.Barátnőm mondjuk magyar kártyákra ragasztott színes papírokat, írt rájuk midnenfélét,kilyukasztotta őket és úgymond "könyvet" cisnált belőle.Én is valami különleges kis meglepetésre gondoltam, mait kézzel csinálok, de semmi kreativitásom.:\ Néztem, hogy egy palackba rakok cetliket,kis szöegekel,idézetekkel,stb. De nem az igazi.:\ Már próbáltam ötletet szerezni az interneten, keresgéltem, de nem találtam. Valaki esetleg nem tud valami jó ötletet? mondjuk valami ehhez hasonlót, mint amit a barátnőm csinált?! Sokat segítene.:) Előre is köszi a normális válaszokat!:)2012. ápr. 11. 19:34
1/6 anonim válasza:
Jelentsd be, hogy terhes vagy. Garantált lesz a meglepi.
2/6 anonim válasza:
Én rajzoltam neki, és közös élményekhez kapcsolódó kis szókapcsolatokat vagy szavakat, jeleket rajzoltam rá :) Nekemis van sok ilyenem tőle, és nagyon szeretem elővenni nézegetni olvasgatni :)
Plusz kimentünk Margit szigetre bár az lehet akkor votl mikor 7 hónaposak voltunk...Nemtudom.
3/6 anonim válasza:
Amúgy akkor volt ő 16 én meg 15, ez egy éve volt :D - előző -
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló!:) Köszi az ötletet, csak ezt már én is megcsináltam 3 hónapra.:\
2012. ápr. 12. 19:21
5/6 anonim válasza:
És? :D Minél több annál jobb, én akkor is csináltam ha semmi esemény nem volt :D
Akkor csináltass neki pólót. Csak tudod miket szeretsz, polomania.hu dobj össze egyet, nekem 2 nap alatt kész lett :D
6/6 A kérdező kommentje:
Huh, ez jóóó:) kösziszépen!:)
2012. ápr. 14. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!