Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak a barátomnak névnapj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a barátomnak névnapjára?

Figyelt kérdés
Valami kis apróságra gondoltam. Mondta, hogy nem szereti a nagyobb értékű dolgokat, így arra gondoltam, hogy valamit csinálok neki. De fogalmam nincs, mit.. Annyi megvan, hogy aznap este elmegyünk valamerre meginni valamit. 3 hónapja vagyunk együtt. 18/L és 24/F
2012. márc. 21. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Csinálj neki valami szív alakú sütit:)

És adj egy cuppanós puszit. Majd egy szenvedélyes csókot, utána nyald mint az őrült és vadul d..jatok egy jót.

2012. márc. 21. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Süss sütit neki. Az mindig beválik.
2012. márc. 21. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyöngy életfa?
2012. márc. 21. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Huh, hát te ismered...de esetleg egy CD-t vagy DVD-t, tudom ez már lejárt mert mindent le lehet tölteni a netről, de ez különleges lenne, mert tőled kapta. :) Esetleg könyvet, vagy férfi parfümöt.
2012. márc. 21. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy csomag gumit meg egy üveg bort! drága gumi! örülne neki!
2012. márc. 21. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
csokiról hallottál?
2012. márc. 21. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:

a süti nem rossz ötlet :)

3. válaszoló: az mi?:D

CD, DVD meg hát.. Dj-ként is dolgozik, szóval elég sok cd-je van, meg ami kell neki leszedi, vagy kiíratja, meg DVD.. nagy filmmániás, és egész raktára van neki..:D szóval nem tudom.

utolsónak pedig: a gumit ő veszi :D

2012. márc. 21. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:
a csokit nem szereti
2012. márc. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!