Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a gyúrós pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a gyúrós pasikról? Csak szerintem gáz, hogy mindenki ezt csinálja már? Régen különlegesség volt, ma már agymosott tömegsport

Figyelt kérdés
Pozitív negatív, pasi nő komment is jöhet
2018. márc. 19. 07:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem jönnek be, maga a sport sem tetszik. Imádok sportolni, túrázni, biciklizni, falat mászni, úszni, de a gyúrást monotonnak tartom, és a vékony, szálkás pasik jobban bejönnek, mint a gyúrósok. 27/L
2018. márc. 19. 08:58
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy jó dolog lenne,ha nemfordult volna át abba ami.A kigyúrt nők undorítóak, normális férfit nem vennének rá.Meg a sok “fitneszmodel”,aminek nagy része bizony prosti.
2018. márc. 19. 09:09
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem az alapján formálok véleményt, hogy valaki gyúrós-e vagy nem. Találkoztam már egysejtű-agyú illetve választékosan beszélő, nagy lexikális tudással bíró emberrel is.

Ez is csak egy sport, mint a jóga, kettlebell, foci vagy a sakk...meg a többi. A népszerűség pedig folyamatosan változik...

Szerintem magadban keresd a választ, hogy miért érzed gáznak. Ha te számodra ez a minden és imádod csinálni, miért foglalkoztat az, hogy ki mit és hogyan csinálja? Miért okoz gondot neked?

A dolgok azért számítanak különlegesnek, mert az előfordulásuk ritka...ahogy népszerűbbek lesznek, veszítenek varázsukból és egy együgyű is azzal fog foglalkozni. Majd biztosan lesz szóródás...

2018. márc. 19. 09:18
 14/26 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Dívat majmok..
2018. márc. 19. 09:22
 15/26 anonim ***** válasza:

Semmit nem gondolok. Van aki túlzásba viszi és inkább tiltott szerekkel él, az gaz. A természetesség híve vagyok.

Otthon én csak egy 10 kg-s súlyzóval tornázom, hogy szép formás legyek. Ezen kívül még futni szoktam és tornavideókra tornázni.

Az izom evolúciós dolog. Régen a harcok miatt voltak izmosak a férfiak. Ma meg spotrolnak.

Mindenkinek szíve joga úgy élni, ahogy akar. A tetteiért Úgyis ő a felelős.

Tudod, még így is hazánk az egyik legelhízottabb országok közé tartozik. Ergó, a testépítés csak egy bizonyos réteget érint.

Mindenki más miatt csinálja. Én soha nem jártam kondiba és nem is fogok. Így is elértem azt az alakot, amit szerettem volna, mindezt otthon és futással, meg odafigyelve a táplálkozásra.

Inkább örülj annak, hogy egyes emberek mozognak és nem egész nap csak a s..ggüket meresztik és zabálnak össze-vissza mindent.

2018. márc. 19. 09:25
 16/26 anonim ***** válasza:

* jav: gáz

** jav: sportolnak

2018. márc. 19. 09:26
 17/26 anonim ***** válasza:

14-es érzem az irigység szagot?

Erõs.

Mi lenne ha nem irigykednél és letolnàd magad edzeni?

Csak elhagyott a nõd egy karakàn férfiért vagy kiszemelted kosarat adott mert nem voltàl izmos?

2018. márc. 19. 09:32
 18/26 anonim ***** válasza:

,,A kigyúrt nők undorítóak, normális férfit nem vennének rá.Meg a sok “fitneszmodel”,aminek nagy része bizony prosti."

Itt is érzem az irigység bûzt.

Gondolom vagy egy,, van rajtad mit.fogni" nõ vagy aki két süti zabàlàs között szídja a csinos nõket vagy egy nyikhaj/dagadt pali aki nem kell ennek a kategóriànak.

Kiss Viràg,Nagy Bettina akkor nézd meg õket.

Kedves aranyos szexi nõk,és nem prostik na most mi lesz?

Kiss Viràg egyik legkeményebb jogi diplomàt szerezte meg,mindezt versenyfelkészülés mellett,most ügyvéd.

Te mit tudsz felmutatni?

Gondolom valami büfészakot.

2018. márc. 19. 09:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem voltam még edzőteremben, de nagyon szeretnék. Csak van bennem ilyen gyerekkori beidegződés, hogy mindenki kiröhög. Egész életemben kövér voltam, én csodálom, akinek kitartása van.
2018. márc. 19. 09:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Nyugi 19-es menj csak le,senki nem fog kinézni téged,sőt segíteni fognak.

Sztereotípiákkal ellentétben akik komolyan edzenek mind kedves normális,az más ha támadás ér minket akkor oda tudunk úgy szólni,hogy az betalál.

2018. márc. 19. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!