Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximálisan hány kg-os nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximálisan hány kg-os nővel jönnél össze? Hol a határ súlyban nálatok?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 18:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#29: Így már értem! :D Sokaknál ilyenkor anyázás szokott jönni válaszként, de ez így logikus. Új országban tényleg nehéz beilleszkedni az elején, főleg meló mellett. Szerintem próbálj keresni magyar közösségeket, van pár. Londonban tuti.

Mi az oka annak, hogy ilyen kevés nővel ismerkedtél? Gyk-n is látni sokszor azt a jelenséget, hogyha egy vagy néhány nőről ír egy férfi, azonnal széttépik páran. Mert magukra veszik a dolgot és azt hiszik, hogy az illető mindenkire gondolt.

Értem, hogy milyen szintekre gondolsz. A dologgal szerintem ott a hibalehetőség, hogy egy nő manapság sokkal több támogatást kap, mint egy férfi. Ha egy lány padlóra kerül, jó pár srác jelentkezik, hogy felvidítsa. Ha egy srác padlóra kerül, általában kevesen vannak ott és amúgy is, férfiasnak kell lennie és felállni. A férfinak hódítania kell, a nőtől ez kevésbé elvárás. Egyszerűen egy férfi nagyobb nyomás alatt szocializálódik. Jó pár ismerősömön látom, hogy vannak feléjük férfiaknak szánt elvárások, de egyszerűen gáz az apakép és nincs egy társaság sem, akik nyomhatnák feljebb. Most ilyesmikről valami amcsi pszichológus írt egy könyvet, az biztos többet mesél a dologról.

És úgy alapból: Ha egy nő elér egy férfias teljesítményt, az nagyobb dolognak számít, mintha egy férfi érne el egy nőies teljesítményt. És ez a kettős mérce él, még akkor is, ha mindenki az elfogadásról beszél.

Az ilyen dolgok miatt örülök, hogy viszonylag jó háttérrel jöttem. Lehet, hogy más háttérrel sokkal hátrább lennék az életben.

Részemről semmi gond azzal, amikor valakinek vannak igényei. Sőt, előny, ha közli őket korrektül és nem áll neki a "nem számít a külső" és hasonló idealizált bullshiteknek. Engem a dolgoknak az a része zavar, amikor valaki túlzottan panaszkodik, hogy nem talál megfelelőt. Nekem is vannak igényeim, állítólag nagyok. De én döntöttem ezek mellett, szóval igazából csak magamnak panaszkodhatnék, ha nem találok megfelelő nőt.

A mérleggel randizás tényleg gáz :D Én 100 kilót írtam, mert az a határ az, amivel még szerintem lehet arányos egy nő úgy, hogy nincs komoly egészségügyi kockázat. Az sem a legegészségesebb, de 100 kiló felett már tényleg elég sok probléma előjöhet.

2018. márc. 17. 01:31
 32/35 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom hogy minek kell itt 120 kilós súlyokkal jönni. Az soha egy társadalban s volt egy átlagos súly, amit egy átlagember könnyedén megemelt, ma meg teljesen felesleges. Persze ha valaki akar, akkor eddzen annyit, hogy tudjon ilyen súlyokat emelgetni, de én hasznosabban is el tudom tölteni az időmet, minthogy olyan dolgokra készítsem fel a testem, amire sosem lesz szükség. Nyilván a te 65 kilóddal sem lenne gond, de egyből próbáltad játszani a hős amazont, aki keresztbe lenyeli a férfiakat, és gizdulsz a londoni minimálbéres fizetéseddel, ami ott kb az éhhalálra jó. Na mindegy. Igazából nem is nagyon izgat az egész. Majd ha a nőknél nem a magasság, hanem a boroshordó emelgetése lesz a minimum, akkor elmegyek tokajra egy évre, és kigyúrom magam. :)
2018. márc. 17. 02:29
 33/35 anonim ***** válasza:
51%
Nem az amazonságról van szó, hanem számomra sokkoló, hogy egy ereje teljében lévő, 20-40 éves férfi nem képes kényelmesen felemelni a saját testsúlyának megfelelő (70-120) kilós tömeget sem. Nem akarnám "lenyelni keresztben a férfiakat", de sosem gondoltam volna, ha nem látnám ezeket a kommenteket, hogy ilyen létezik, hogy valakinek problémája van egy 60-70 kilós nő kényelmes felemelésével.:D
2018. márc. 17. 08:36
 34/35 anonim ***** válasza:
Senki sem írta hogy nem tud felemelni a saját súlyával megegyező, vagy akár annál nagyobb súlyt. Csupán én írtam olyat, hogy könnyebb lenyokat egyszerűbb emelgetni, amiből annyi következik, hogy kevésbé könnyű lányokat kevésbé egyszerűbb. Vittem már fel a 3. emeletre olyan súlyt, ami több mint a saját testsúlyom, és nem is volt rajta normális fogás, de mégis kit érdekel? Ettől jobb férfi vagyok mint aki nem? Vagy kevésbé vagyok férfi mint te? Nem hiszem. És te vajon mennyire vagy nő?
2018. márc. 17. 09:48
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem azoktam a nőktől a súlyukat megkérdezni és nem is érdekel, ha tetszik.

A magas, erősebb alkatú nők tetszenek, az 70 kg felett lehet. Általában a barátnőim is 70-90 kőzött mozogtak.

2018. márc. 17. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!