Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél a 160 cm a határ?

Figyelt kérdés
160 cm alatti pasiknak esélye sincs a nőknél, de 160 felett már lehet találni csinos lányt ha kedves és cukimukika vagy?
2018. márc. 6. 23:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%

Meg kéne végre tanulni, hogy nincs olyan, hogy kollektív ízlés. Van olyan nő aki ezt preferálja, van aki nem, mást pedig nem érdekel. Ismerek nem egy 160 cm körüli pasit aki sikeres a nőknél.

Én a magam 190+ centijével sem vagyok sikeres a nők körében.

2018. márc. 6. 23:27
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
Ha kedves és cukimukika vagy, akkor bármilyen magas lehetsz, nem fogsz találni senkit.
2018. márc. 6. 23:30
 3/26 anonim ***** válasza:
19%

160? Ne röhögtess. Nagyon optimista vagy. :D

Egyébként 175 a tipikus álomhatár (180-at szokták mondani, de az tényleg csak a felszínes libáknál). Azért a 175, mert egyrészt ekörül mozog a jelenlegi magyar (európai) átlag, másrészt pedig a 170 fölötti csajok azért még most sem olyan gyakoriak (annak ellenére, hogy a fiatal lányok egyre magasabbak) és egy 170 centis csaj is nyugodtan fel tud venni egy szolidabb magassarkút, amivel nem lesz magasabb a párjánál. Persze ez mind akkor érvényes, ha emellett jóképű és sikeres pasi is vagy. Az igazság az, hogy a magasság és egyéb elvárások (jóképűség, gazdagság stb.) között fordított arányosság van. Vagyis 170 centivel elképesztő módon szükséges kompenzálnod karrierrel/egzisztenciával/jóképűséggel stb.-vel az alacsonyságodat, míg 190 magasan gyakorlatilag elég kicsivel szebbnek lenned az ördögnél és akkor is simán lesz barátnőd.

2018. márc. 7. 00:49
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

"190 magasan gyakorlatilag elég kicsivel szebbnek lenned az ördögnél és akkor is simán lesz barátnőd."

Te tuti valami alacsony pasi vagy, ha azt hiszed ez a sikertelenseged oka. Nos, harantaltan nem.

N

2018. márc. 7. 02:54
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Exem 165 cm és sosem volt cukimuki, hanem férfias akit nem érdekelt a magassága.
2018. márc. 7. 05:44
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Szeretem, mikor a férfiak akarják megmondani helyettem, hogy nekem mi tetszik. Tényleg szórakoztató.
2018. márc. 7. 06:12
 7/26 anonim ***** válasza:
85%

Tojok a pasi magasságára, ha egyébként minden klappol, csak a legtöbbnek, akit ismerek, van valami defektje.

Speciel akire most minden porcikám vágyna, ő pont nem magas, de nem tudom, mekkora, de nem a magassága miatt tetszik. Hogy stílusos legyek, a magassága most eltörpül az összes többi tulajdonsága mellett, ami miatt ez a férfi úgy vonz, mint mágnes a vasat.

2018. márc. 7. 06:46
 8/26 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó! Ugyanebben a cipőben járok, van egy nagyon alacsony srác annyira vonzódok hozzá, hogy megőrülök, ha látom.

De ehhez az kellett, hogy borzasztó jó teste van.

2018. márc. 7. 06:59
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Nalam a 175 cm a hatar mert en 170 vagyok. Nem pedig a 160.
2018. márc. 7. 07:33
 10/26 anonim ***** válasza:
32%
Inkább 175 cm, az alatt nem számítasz férfinak a szemükben.
2018. márc. 7. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!