Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mennyi az elvárt alsó jövedelem határ egy 30 év körülinél ha átlagos külsejű nem helyes férfi?
#3:
"Soha nem dolgoztam még, nem állok a saját lábamon. "
Próbáltál valami jó szakmátr megtanulni?
Mit teszel azért, hogy változzon az életed?
Szerintem a kérdés már a legelső szónál el van rontva. Nőket fel lehet osztani min. 2 kategóriára:
1. plázatöltelék rongyrázós, munkakerülő, műveletlen, zéró intelligencia a köbön,
2. dolgos, szerény, átlagos külsővel és nem k.vás ruhákkal.
Csak a pontosabb tisztázás miatt írtam és ennek függvényében érdemes számolgatni is.
Minthogy mi válaszolók nem vagyunk ott, hogy te Kérdező mi alapján szelektálod a nőket ismerkedéskor, ezért egy objektív felosztást mindenképpen kellett tennem.28N
Kezdjük ott, hogy ha nem vonzódom a férfihez, akkor a fejére is állhat meg lehet milliós fizetése is, nem fogok vele összejönni. Az megint más kérdés, hogy nekem nem a médiaideál tetszik általában, így olyan sosem lesz, hogy munkanélküli segílyből élő vagy otthon a tökét vakaró csávóval összejöjjek csak azért, mert izmos :D. Más kérdés, hogy olyannal akkor sem, ha tényleg tetszik.
Ami nálam elvárás: ne alkalmi munkákból éljen és ne legyen fizikai közmunkás (én Budapesten élek... aki itt fizikai közmunkás, az vagy nem akar dolgozni, vagy nagyon buta, és itt már hozzáállásbeli problémák is vannak). Az nem hátrány, ha 100e megvan, de többet nem várok el kifejezetten. Párom 100-120e között keres, mert teljesítményarányos bérezésben van, és ebbe beleszámolom az esetleges betegszabit is. Én 250et keresek.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!