Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mennyi az elvárt alsó jövedelem határ egy 30 év körülinél ha átlagos külsejű nem helyes férfi?
Eléggé összetett a probléma, nyilván senki nem jár bérpapírral a kezében, viszont egy új faszi látótérbe kerülése esetén rögtön bekapcsol a nőkben a "money scanner" üzemmód. Tehát ha egy faszi egyszerűen öltözködik, egyszerűen éldegél, egyszerű hobbit űz, az nem túl vonzó profil a nők szemében, mert szerintük egy pasasnak ki kell tűnni a tömegből, s ez a "kitűnés", kiemelkedés valószínűleg nagyobb mennyiségű pénzt emészt fel, például márkás karóra, méregdrága öltözet, speciális életvitel/étrend/sport, extrém hobbi stb. Ezekből a nők simán leszűrik a színvonal mértékét, amit a kiszemelt férfi képvisel.
Vajon melyik 30 éves férfi vonzóbb a nők szemében?
1. Másfél szobás albérlet, egyszerű megjelenés, olcsó, de élvezhető hobbik, egyszerű szakma, nyolcórás, egyszerű, stresszmentes munkahely, szűk baráti kör, nyaralás a Balatonon egy hétig, havi fix 40 ezres félretett megtakarítás.
2. Frissen épülő négyszobás, modern építésű, kertes családi ház, divatos megjelenés, költséges hobbik, két diploma pénzügyi-gazdasági vonalon, két idegen nyelv, kihívásokkal teli munkahely, népszerűség, széleskörű ismertség, nyaralás/telelés kéthavonta külföldön, tengerpartokon/síparadicsomokban, havi fix 200 ezres spórolás stb.
Szokott jönni az a duma, hogy ugyebár az a vonzóbb, akivel megvan a közös nevező, akivel jobban érzik magukat a nők. Érdekes módon a tehetősebb faszival nagyobb eséllyel születik meg a közös frekvencia, valahogy mindig úgy alakul a sztori, nahát, ki gondolta volna... :D Nyilvánvalóan élvezetesebb évente többször kiruccanni nyaralni külföldre, mint egyszer elmenni a Balcsira satöbbi, satöbbi.
Szándékosan nem írtam oda, hogy az első férfi havi 160-at, a második havi 600-at keres. A nők az életmódból, az életstílusból következtetnek arra, hogy a delikvens jól keres-e vagy sem, s ha már nívósabb értékrendet képvisel egy férfi, akkor eleve rokonszenvesebb, eleve plusz pont.
JAAA, VÁRJÁL! AZT ÍROD: "átlagos külsejű, nem helyes férfi"!
Akkor visszavonom a fentebbi állításom. Nem éppen megfelelő külsővel áldott férfi esetén havi 500-600 már egész jó kereset, s minél többet keres valaki, annál jobban megszépíti a pénz, mint ahogyan Endrúvajnát is és Kedvesferencet is.
Nem tudom , ki hogy van vele,de eddigi parkapcsolataim ugy alakultak ki,hogy meglattuk egymast,elkezdtunk szemezni. Tehat volt egy szimpatia.Es nem , nem logott rajtuk egy tabla,hogy ennyi es ennyi a fizetesem.
majd odajottek hozzam es elkezdtunk ismerkedni.
nem az foglalkoztaztatott,hogy mennyi a fizetes. :D
Egyebkent a legutobbi parom gyari munkas volt. Pont nem erdekelt ez.
12-es:
Kihagytad azt, aki havi 600-at keres, de garzon albérletben él, és nagyjából csak könyvekre meg pár új ruhára költ a kajáján felül. Mert ilyen is van, és pontosan ugyanannyit ér a nőknél a jó keresetével, mint az, aki amúgy 120e-t keres :D
#15 - ez miért lenne másként abban az esetben, akinek számít, hogy a másik milyen életkörülmények között él?
2-es vagyok, lehet lepontozni vagy megkövezni, de - annak ellenére, hogy soha nem AZÉRT jöttem össze egy férfival, mert hú mennyit keres - nekem igenis kiábrándító, ha egy harmincas férfi még semmit nem tud felmutatni (és itt nem kacsalábon forgó palotára és milliós autóra gondolokm de legalább, hogy tudja fizetni az albérletét és meg tudjon enged) és nincsenek ambíciói.
És igen, értelmiségi nő vagyok, és nekem pl. az is fontos, hogy tudjak a hivatásomról beszélgetni a párommal, így nehezen tudom elképzelni, hogy egy gyárszalag mellett dolgozó emberrel tartós és jól működő kapcsolatot tartsak fenn. Nekem ezek az igényeim, és ez nem azt jelenti, hogy pénzéhes p...csa vagyok. Én is megteremtettem az egzisztenciám, nem várom, hogy más tartson el, de ez magával hoz egyéb igényeket is...pl. hogy én sem akarok eltartani senkit.
15 vagyok, en csak azt mondom,hogy en pl nem szelektaltam az alapjan,hogy mennyit kereshet , mivel nincsen rajuk irva. Volt egy alap vonzalom,ez utan ismerkedtunk,amikor is az erdekelt,hogy milyen ember.
Es nem utasitottam el , mert az egyik gyarban dolgozott, a masik meg pl akkor meg a szuleivel elt. Akkor o 28eves volt.
nekem nem ez volt a lenyeg.
a kerdes az volt,hogy megfog-e a masik ember , vagy sem.
Vannak szempontok,amik erdekelnek,de ez nalam pont nem a penzosszeg, amit megkeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!