Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél mennyi az elvárt alsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél mennyi az elvárt alsó jövedelem határ egy 30 év körülinél ha átlagos külsejű nem helyes férfi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 08:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19,mi a hivatasod, ha kerdezhetem ?
2017. máj. 17. 15:45
 22/24 anonim ***** válasza:

De 19 , ertem amit mondasz.

Most ha en azt latom ,hogy a ferfi otthon el,es csak ul, nem csinal semmit,tengodik a segelyen, az nyilvan nem egy vonzo dolog. A hozzaallas nem az.

viszont en ezzel ugy vagyok,hogyha epp ilyen elethelyzeteben ismerem meg,o pedig szeretne ezen valtoztatni,akkor ez engem nem fog zavarni.

2017. máj. 17. 16:12
 23/24 anonim ***** válasza:

21-es színházban dolgozom meg kulturális területen szövegírással és kiadással. Így pl nekem fontos, hogy valakit érdekeljen a kultúra és lehessen ilyenekről beszélgetni vele, részese lehessen ennek, mert ez tipikusan az a munka amit nem cmunkaidő szerint végez az ember, hanem életvitel.

És értem én is, de épp azt mondom, hogy nem ez alapján szelektálok, lehet is szimpatikus egy ilyen ember, el lehet jutni valameddig, de nehezen tudom elképzelni, hogy hosszú távon működtetne.

Az más ha éppen olyan elethelyzetben van valaki, de az csak időszakos és jó esetben látszik törekvés és cél az illetőBen.én is voltam munkanélküli, azalatt ledoktoráltam...ennyi.

Másik, hogy pl én is dolgoztam már annyit és dolgozom is, hogy szeretek megengedni magamnak évi 1 nyaralást. Nekem erre szükségem van...és frusztrálna egy olyan pár aki pl ezt semennyire nem engedheti meg magának. Hagyjam itthon? Fizessem neki? Vagy hogy ne tudjunk néha programokat csinálni, elmenni moziba vagy valami...lehet, hogy emiatt pénzéhesnek tartotok, mert nekem ez a "minimum" de nyomorogtam annyit gyermekkoromban és a húszas éveim elején amíg tanultam, hogy én ennyi "luxust" már szeretnék. És még egyszer hangsulyozom: nem a páromtól várom el, hogy ezeket biztosítsa nekem, hanem azt, hogy partner tudjon lenni ebben az életvitelemben. És ehhez ugyanúgy hozzá tartozik a műveltség és nyitottság mint a bizonyos fokú anyagi biztonság. De ez én vagyok...és senkit nem ítélet el, aki gyári munkással él, vagy ő maga az.

2017. máj. 17. 19:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Elnézést az elütésekért és ékezet hianyért...képtelen vagyok telefonon rendesen írni. :)
2017. máj. 17. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!