Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél a 160 cm a határ?
Nekem nem férne bele, hogy 15 centivel alacsonyabb legyek a páromnál. Ahogy egy nő sem ébreszt bennem vonzalmat, egy, az enyémhez képest kicsi férfi test sem fog. Ha 160 lennék, 160 lenne a határ, vagy talán még 155 is, de 175 vagyok
... az a baj, hogy sok férfi pincsiként akar lovat bäszni. És ebben semmi rosszindulat nincs, csak azt nem értem, minek kell háborogni, ha egy olyan fajban, ahol a nemi dimorfizmus része a magasságkülönbség a két nem között (15% a férfi javára), miért kell elhűlni azon, ha egy magasabb vagy egymagas nő azt mondja, hogy ez neki kevés. Az alacsony pasi-magas nő párok a kisebbség, miért követelőztök? Alacsonyabb nőknél szerintem többségben nem a magasságotok fog dönteni.
Amúgy meg, lehet valaki 190, vagy 2 méter magas, nem fogok rá benedvesedni automatikusan. Nem tudom, melyik állat találta ki, de biztos nem pîna van a lába között.
#11 gratulálok:
Kiemelem, hogy semmi probléma azzal, hogy nem akarsz magadnál alacsonyabb férfit, ez kizárólag rád tartozik és semmi elítélni való nincs benne. Azzal is teljesen egyet értek veled, hogy értelmetlen, sőt önző dolog elvárni vagy követelni de:
"sok férfi pincsiként akar lovat bäszni."
Egyrészt igazán empatikus vagy, eszembe is jutott rögtön az a kérdés, hogy "miért ilyen alacsony itt a srácok önbecsülése.
A válasz (részben csak): az ilyen lekezelő, flegma, leértékelő megyilvánulásoktól. Te ló vagy, ők csak pincsik. Mit képzelnek? Kevesek. Értéktelenek. Na, hát ezért (újra hangsúlyozom, hogy csak részben).
Meg lehet ezt úgyis fogalmazni, hogy nem értékelaz le és alázol meg más embereket - sok nőnek sikerül.
Másrészt a te lelkivilágodat is tükrözi, hogy te a lovat bäszó pincsire asszociálsz. Igazán mély és érzelem- érték gazdag perspektíva. De ez már más téma.
Az őzikét bäszó bika (mielőtt visszavágnál, hogy biztos komolexusos kertitörope vagyok)
Bármit mondasz, akkor sem tudom felfogni, hogy valaki nem látja be, mennyire ormótlan ez. Főleg egy nő részéről, aki pont szeretné magát nőnek érezni a párja mellett, nem azt, hogy kb az öccsével szexel.
Látom nem értetted meg amit #15-ös írt.
Először jött a pincsiként lovat baszni, most meg öcskösként baszni a nővért. Ez egyre jobb. :DD
“valaki nem látja be, mennyire ormótlan ez. Főleg egy nő részéről, aki pont szeretné magát nőnek érezni a párja mellett, nem azt, hogy kb az öccsével szexel“
Ne te mond már meg, hogy más mit szeretne légyszives. Ez a te véleményed ne általánosíts. Neked ormótlan másnak nem.
#17 direkt nem értetted amit írtam?
Ismétlem, ezzel a részével teljesen egyetértek, hogy nem lehet elvárni, hogy kinek mi tetszen. Ez mindenkinek a magánügye.
Az viszont elvárható, hogy ezt mások (egyébként teljesen felesleges) megalázasa nélkül tegyük.
#15 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!