Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyen esetben olyan típus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen esetben olyan típus vagyok, hogy nem megyek utána az illetőnek és nem akarom megverni, akkor az nem férfias és nem lesz sikerem a nőknél?

Figyelt kérdés
[link]
2018. febr. 26. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom miből raktad össze ezt az " összefüggést"... szerintem ez egy spontán reakció, a legtöbb emberből " agressziót" vált ki, de az is lehet, hogy " lefagy" és nem üt, szalad utána, stb. Ettől még lehetsz sikeres a nőknél...
2018. febr. 26. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem túl gyakran fordul elő, hogy az utcán valaki habot nyom az arcodba. Kár ezen kattogni.
2018. febr. 26. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:

9 másodpercig bírtam, a gyerek irritáló csíra.

Instant verés jár neki.

2018. febr. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!