Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nagyon jó külső tulajdonságokkal rendelkezik (=helyes, sármos, de nem az a divatb*zi típus, inkább FÉRFIAS), akkor egyértelmű az is, hogy nagy csajozógép?
Nem egyértelmű.
Ismerek ellenpéldát, igaz, csak egyet :)
Akkor általában :D
Jó csajnak tartom magam, de nem merem nagyon beleélni magam az igazan jó pasik közeledésébe, mert biztos van a több szaz körülötte ugráló lány kozott nálam jobb is, mert ő megteheti, hogy tökéletes csaja legyen es azt is, hogy egyszerre tobb. Nincs ez igy rendjén.
Nem. Mert simán lehet hogy őszintén más dolgok fontosabbak neki az életben. Karrier, valami szuper fontos hobbi, tanulás, barátok, család és hasonlók.
Ezek a férfiak pont attól férfiasak sokszor (belsőre, részben), hogy nem a nőzés és a dugás a legfontosabb nekik, ezt csak vagy úgy mellékesben csinálják a fő dolgaik mellett (mert nem fontos nekik annyira) és közben más dolgokra koncentrálnak
Én magam nem ilyen vagyok, de vannak ilyen jó barátaim
26/F
Rám tapadtak általában a lányok, mégis én vagyok a világ egyik legbénább és legtehetetlenebb embere csajozásban.:D
Nem vagyok csajozógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!