Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktatok ruhákat vásárolni a parotokkal? Es ilyenkor egyértelmű hogy ő fizet?
Miért fizetne ő? Szoktunk járni vásárolni, de soha még csak fel sem merült, hogy ő fizesse ki az én ruháimat. Miért is kéne?
Ez csak valami hülye provokatív kérdés.
Nem, max néha volt, hogy már kinéztem valami ruhát a neten, és ha már úgyis ott jártunk a plázában, mert mentünk pl moziba, akkor előtte vagy utána gyorsan beszaladtunk az adott boltba, felpróbáltam és megvettem, 10 perc volt az egész. Nem rángatom el a barátomat "shoppingolni", főleg mert azt én se szeretem, egyedül is így vásárolok, hogy negyed óra alatt letudom az egészet pár hónapra :D
Az meg miért lenne egyértelmű, hogy ő fizet?
Nálunk csak akkor szokott egyértelmű lenni, hogy ő fizet, ha házibuli előtt bemegyünk boltba venni valami rágcsát meg piát, ez már teljesen bevett szokás, ő kifizeti, én addig elpakolom szatyrokba a cuccokat, a buliban meg én fizetem az ő pizzáját :D
De az én ruháimat miért neki kéne megvennie? o.O Max ha már házasok leszünk közös számlával, akkor úgyis ő fog fizetni mindent, én valamiért nem szeretem, így is sokszor a kezébe nyomom a pénzt, hogy fizessen ő, ha veszek valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!