Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximálisan hány kg-os nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximálisan hány kg-os nővel jönnél össze? Hol a határ súlyban nálatok?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 18:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy honnan tudod meg, mennyi kiló? Mérlegre állítod? Azzal vigyázz, hogy aki reggel pucéran 65, az estére lehet 67 is. (!!!!!!)
2018. márc. 16. 18:44
 12/35 anonim ***** válasza:
83%

Na, ilyenkor röhögök jót. :D 170/68 vagyok, és mikor ezt mondom, mindenki lesápad, mert max 60-nak néz. Elképzeltem, ahogy ezen tény közlése után az illető feláll az asztaltól és otthagy, mert neki ez már sok.

Mondja ezt a 6 év élsportnak és egy olyan csontozatnak, amin soha nem volt még egy törés sem, pedig estem vele mindenhonnan.

Egy újabb kiváló ostobaszűrő.

2018. márc. 16. 18:47
 13/35 anonim ***** válasza:
87%
kb. 60 kg vagyok, és mindenki azt mondja, hogy NAGYON vékony vagyok. 165 cm-mel!
2018. márc. 16. 18:54
 14/35 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó:

Én is 165 cm vagyok, 60 kilóval szintén vékony voltam, S méretű ruhákat hordtam (55 kg-osan XS-est.)

De akinek a nő 60 kg alatt kezdődik, annak ezt hiába mondja más... :D

2018. márc. 16. 19:01
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy fura, de nekem szinte minden méretben tud tetszeni egy nő, legyen "vékony" vagy "kövér". (Bár talán a ducikat kicsit, jobban preferálom.)

Nem a kilókban mérem a szépséget, más az izgalmas minden testalkatban. (Más kérdés, hogy van olyan súly, ami nem egészséges.)

Ugyanakkor párválasztás esetében az első szempont a belső, ezt követően jönnek a külsőségek, ami szintén fontos, hiszem egy kapcsolat nem igazán működhet ha egyáltalán nem találjuk vonzónak a másik felet, de mint írtam ez az én esetemben nem a kilók függvénye, így akár egy 200 kilós nőt se zárnék ki. (Bár az egészsége miatt aggódnék.)

Én inkább azt mondom, hogy az számít számomra, hogy az adott csaj érezze jól magát a bőrében, de azért ne legyenek szélsőséges méretei (+/- értelemben egyaránt.)

2018. márc. 16. 19:02
 16/35 Noren1989 ***** válasza:
9%
62 volt a max.Arànyos/vékony csajok jönnek be.
2018. márc. 16. 19:07
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

[link]

[link]

Szánalmasak vagytok.:D Örülök, hogy nem mentem még magatokfajtákkal randira.

2018. márc. 16. 19:12
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
max kg = magasság[cm] - 100 + 25 vagy - 10
2018. márc. 16. 20:15
 19/35 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem logikus lepontozni valakit amiatt, hogy ír egy súlyhatárt. A lányok szeretnek felnezni a fiúkra, a fiúk meg szeretik emelgetni a lányokat. Magas fiúra egyszerűbb felnézni, könnyű lányokat egyszerűbb emelgetni.

Szóval részemről max 60 kg, vékony lány. A lepontozókra meg nagy ívben szarok.

2018. márc. 16. 20:58
 20/35 anonim ***** válasza:
78%
Szeretik emelgetni a lányt, LOL. Hát emelgessen. 120 kilóval guggolok nő létemre, ne okozzon már nekik problémát felemelni szánalmas 60-70 kilót, könyörgöm... :')
2018. márc. 16. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!