Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximálisan hány kg-os nővel jönnél össze? Hol a határ súlyban nálatok?
Nem. De nem kell ahhoz legjobbnak, sőt, még kifejezetten jónak sem lenni, hogy az ember fel bírjon emelni egy ekkora súlyt. 3-4 év kell és kitartás. Ha pedig a fizura céloztál, Londonban ez egy elég sovány bér.
Nem tartottam magam sosem jónak. Inkább csak csodálkozom, hogy itt mindenki ennyire "alul" van, főleg mentalitásban és férfiasságban.
#27: Nekem azért furcsa, amikor gyk-n viszonylag ritka tulajdonságok pont egyesülnek egy emberben és péntek este mégis itt lógnak, hogy megmondják, hogy milyen jók. És mindig jön valaki, akinél minden tök jó, mégsem a társasági életével vagy a hobbijával van elfoglalva, hanem azzal, hogy közzé tegye, milyen jó.
De én elhiszem és gratulálok! :D Sajnos nálam a guggolás súllyal teljesen esélytelen, mert elég rosszak a térdeim. Szerencsére azért nem pálcika a vádlim, futni szeretek.
A férfiasság/nőiesség dolgok eléggé eltolódtak. A férfiak kevesebben és kevesebb teret kapnak arra, hogy férfiassá váljanak. A nők több teret kapnak, amit sokan arra használnak, hogy férfiasabbá válnak. Részemről tényleg mindenki azt csinál, amit akar, csak így kialakul az, hogy férfiasabb nők panaszkodnak, hogy kevés a férfias férfi. Miközben ők sem tudnak igazán nőiesek lenni és felháborodnak meg szexistának kiáltják azt, aki ezt közölni meri.
Igazából a GYK amolyan honvágy dolog, itt kint még nincs nagyon senkim, az otthoniak elmentek aludni, mivel ott már 1 van lassan, aztán feljárok ide éjjelente meló közben szocializálódni mostanában... Bár ne tenném néha...:D
A nőkről lövésem sincs, milyenek, hozzájuk nincs túl jó szemem, anyámon kívül eggyel sem beszélgettem huzamosabb ideig, kikerült ez a női kultúra... De ha olyanok, mint írod, nem én leszek az, aki magából kikelve védi bármelyiket is. Majd megvédik magukat, ha fontos nekik.
Egyébként nem is annyira a férfias férfi hiányzik... Inkább az csalódás, hogy sokaknak még egy női teljesítményt is nehéz hozni már csak fizikailag is (pedig abban biológiai előnyben vannak), viszont a te anyádat, ha mersz válogatni vagy elcsodálkozni azon, hogy hogy lehet valaki ilyen kis... Kevés. Minden rosszindulat nélkül.
Nyilván más a térd dolog, meg más, mikor valaki mérleggel akar menni randira, mert fél, hogy beleszakad a nőjébe és neki egy tömeg jelenti azt, hogy valaki arányos vagy csinos alakú. Most nem rád gondolok, hanem néhány kicsavart gondolatmenetű önigazolóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!