Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire unalmasak, sablonosak a férfiak társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Felmentem egy ilyen oldalra és ez valami borzalmas ami ott megy semmi egyediség az összes sablon tízből kilenc férfi úgy indított hogy szimpatikus vagy, UNALMAS!! aztán szinte ismeretlenül elkezdtek bókolni...... Nagyon csinos vagy..... de mindegyik ezt írta. Komolyan ennyire sablonosak a mai férfiak Ez valami borzalom azonnal is töröltem magam
2018. márc. 16. 11:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Te is ugyanúgy ráírhatsz valakire, akit szimpatikusnak találsz és megmutathatod neki mennyire vagy kreatív ebben.
2018. márc. 16. 12:34
 22/33 anonim ***** válasza:
82%

#16 írásában van igazság, bár annyival kiegészíteném, hogy MAGYARORSZÁGON ne társkeresőzzetek.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy rengeteg magyar nő hiszi magáról, hogy ő a gyémánt a hegytetőn, és citromba harapott arccal, karba tett kézzel figyeli, hogy melyik "alantas féreg" lesz képes felverekedni magát a szintjéig. Ezt a jelenséget még tovább erősíti a társkeresőkön lévő hihetetlen túlkínálat.

Érdekes, hogy külföldi nőkkel jóval kevésbé tapasztalom ezt, eleve sokkal több a match, mintha itthon keresgélnék (olyan nőkkel is, akikre a korábbi tapasztalataim alapján régebben még csak "szívet" se mertem volna nyomni) és sokkal nagyobb arányban alakul ki normális beszélgetés a dologból (nem "szia mizuval" vagy "szimpatikus vaggyal" szoktam indítani, de olyan egyedi stílusom sincs, mint Woody Allennek). Legyen szó akár kelet- akár nyugat-európai nőkről.

Most épp egy krasznodari orosz nővel beszélgetek elég sokat, és rövidesen valószínűleg ki is megyek hozzá. Akinek nem jelent problémát mondjuk Európán belül utazgatni időnként, annak érdemes lehet kipróbálnia.

2018. márc. 16. 12:40
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

Kamu kérdés, unatkozó provokátorral.

De ha már itt vagyok, a kedvenc női idézetem:

"Aki ismer, az tudja milyen vagyok"

Még szép, hogy tudja, mert ISMER (benne van a jelentésében)! Értelmetlen üres fecsegés.

2018. márc. 16. 12:44
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
#20 oks. ha lényegében semmit, akkor nem túl szép ezt másokon leverni, hogy miért nem tettek még többet, még jobban.
2018. márc. 16. 12:44
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

A ctrl+c ctrl+v levelet simán ki lehet szúrni. Olyan, mint egy motivációs beszéd valakitől, akivel semmi tragédia nem történt soha. Egyszer kaptam ilyet, először tagadta, aztán meg, jaj olyan nehéz írni.

Nekem 100%-osan kitöltött profilom volt, direkt úgy adtam válaszokat, hogy ne túl rövid, ne túl hosszú legyen. Volt ott minden, film, könyv, zene, 6 dolog, amit vinnék egy szigetre... eddig 3 ember olvasta el, ezt onnan tudom, hogy be lehet állítani, hogy mit keresel, és nekem a barátság van bejelölve. Plusz szóban is le van írva, hogy "akkor írj nekem, ha...". Nem számít semmit.

2018. márc. 16. 12:52
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez még kamunak is szánalmas.
2018. márc. 16. 12:59
 27/33 anonim ***** válasza:
96%
Menj cirkuszba, ha szórakoztatásra vágysz.
2018. márc. 16. 13:04
 28/33 anonim ***** válasza:
97%

Mégis mi a francot vársz?! De tényleg, ha valaki szimpatikus neked kép alapján és nem kreatívan, de legalább normálisan ír, nehogy már akkora következtetéseket vonj le, hogy az egész ember unalmas.

Kedvencem, amikor még le is írja a kiscsaj a profiljában, hogy sablonlevelekre nem válaszol, legyen kreatív a kedves férfi, és ezen kívül totál semmi info nincs az adatlapján.

Na az ilyennek meg én nem írok, akármennyire is tetszik. Elvárásai, azok vannak, de nyújtani semmit nem tud...

2018. márc. 16. 13:09
 29/33 anonim ***** válasza:
74%

“Érdekes, hogy külföldi nőkkel jóval kevésbé tapasztalom ezt, eleve sokkal több a match, mintha itthon keresgélnék (olyan nőkkel is, akikre a korábbi tapasztalataim alapján régebben még csak "szívet" se mertem volna nyomni) és sokkal nagyobb arányban alakul ki normális beszélgetés a dologból (nem "szia mizuval" vagy "szimpatikus vaggyal" szoktam indítani, de olyan egyedi stílusom sincs, mint Woody Allennek). Legyen szó akár kelet- akár nyugat-európai nőkről. ”

Pontosan ugyanezt tapasztalom én is, csak férfiakkal kapcsolatban. Fel is hagytam az ismerkedéssel itthon, 1 év múlva diplomázok és megyek külföldre, csakis ott keresek majd párt. Egyszerűen sokkal aktívabbak, kedvesebbek, udvariasabbak, és kevésbé felszínesek a külföldi pasik. Arról nemis beszélve, hogy életvidámabbak is, bár ezt magamon is észrevettem, hogy ha külföldivel beszélek, mindig pozitívabb leszek, soha nem panaszkodok. Ez csak valami rossz magyar beidegződés lehet.

2018. márc. 16. 13:10
 30/33 anonim ***** válasza:
96%
Amig nincs elo konktaktus addig lehet barmilyen szoveget irni a masiknak , mivel 90 % - ban teljesen maskeppen kommunikalnak az emberek irasban es beszedben. Siman elcsavarhatja valaki a fejedet hozzad illo szavakkal amikor meg talalkoztok , lehet csak csondbe fog ulni es max 1-2 mondat hagyja el a szajat .
2018. márc. 16. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!