Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos buta kérdés, de van itt olyan bőven. A társkereső oldalakon, lévő emberek, miért nem fogadják el, hogy ők valamiért élőben nem találnak társat? Miért hordják nagyon magasan az orrukat, akik ezt megtehetik miért vannak fent ilyen oldalakon?
Nem szeretem a pontozást, de ha 10 a maximum akkor a 7 pont feletti férfiak, és 5pont feletti lányok igazából mit akarnak ott. Valamint a 5pont alatti lányok miért akarnak ott 9-10 pontos pasit maguknak?
Tehát a társkereső oldalak miért nem a kevésbé tökéletes emberek mankói. És az egyik kevésbé tökéletes miért nem fogadja el,hogy a másik sem az.
Először is a pontozás hülyeség. Aki csak külső alapján választ, meg is érdemli.
Van, akinek nincs ideje, új városba költözött és nincsnek még ott ismerősei, vagy nem talál a közvetlen környezetében.... ezer oka lehet. Társkeresőn olyant is megismerhetsz, akivel feltehetően soha nem találkoznál, vagy nem alkalmas környezetben.
Mi van, ha azért vagy társkeresőn mert élőben egyszerűen nem találkozol azokkal az emberekkel, akik szóba jöhetnének? Vagy mert a társkereső kb. az egyetlen hely, ahol nem annyira mond(hat)ják azt, hogy bocs, én nem ismerkedni vagyok itt?
Megint egy kérdés, ami nagyon sok tényezőt nem vesz figyelembe.
2es. Szerintem is hülyeség, itt szoktam rá. Azt vettem észre, ha egy szép lány vagy egy alfahím pasi (szintén utálom a szót, szintén itt szoktam rá) bárhová kerűl, ő gyorsan a társaság központja lesz. Ha kell a semmiből is társaságot kapar elő magának.
3as! Felőlelem legyél ott, bár elég rossz, hogy időt se vagy képes szakítani ismerkedésre,de nőből vagy még tűrhető is,ha egy pasi irná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!