Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire unalmasak, sablonosak a férfiak társkereső oldalakon?
Istenem, egy újabb királykisasszony. Neked nem való a társkereső.
Most ha elküld egy helló, szia, mizut vagy ha elküld egy ugyan frappáns és vicces nem sablonnak tűnő sablonlevelet, amit lehet, hogy nem is ő írt, hanem a netről guberálta össze, akkor mi a külömbség?
Mennyivel jobb a frappáns sablonodék, mint a sima sablonlevél? Nem sokkal.
Hülye az a férfi, aki minden nőnek egyedileg ír, főleg ha sablon adatlapja van.
Akkor legalább fáradtságot vett arra hogy neten összeguberált valamit.
Ha kapok egy nap száz levelet akkor minimum elvárható az szerintem hogy valami egyedi levél elkezdjen még úgy is hogy esetleg nincs kitőltve az adatlapom
Ez az "adtam volna neki esélyt" annyira lenéző a másik félre nézve.
Kicsit kifordítva ez olyan mintha azt mondanád, hogy felsőbbrendű vagyok mint te, de megengedem, hogy hozzám szólj.
Ajjaj, csajszi, ezzel belenyúltál most a darázsfészekbe ezen az oldalon, ugye tudod? 😀
Amúgy ahogy hallom, sajnos a lányok sem sokkal izgalmasabbak... Én sajnos pont ezért léptem le Tinderről, amit te is írsz. Egyszerűen szánalmasan unalmas, mikor írsz egy tök korrekt bemutatkozást és kitöltöd az adatlapod rendesen, aztán még mindig ugyanarra a 3-4 sablonkérdésre futja, ami egy nap 60x ismétlődik. A szexajánlatok mellett persze, az elengedhetetlen. Nem, mintha nem írtad volna ki azt is, hogy komolyak a szándékaid.
Ifjú újonc koromban volt, hogy mindenkinek készségesen válaszoltam a mizura is, vagy meséltem magamról, ha kérte. Aztán ahogy kaptam vissza a dögunalmas, "az jo" meg "ertem" válaszokat, vagy reakció nélkül ugrott az illető a következő kérdésre, miután megtiszteltem 8-10 sorral legalább, hamar rájöttem, hogy ez nem éri meg. Akkor tettem ki egy bemutatkozót és kezdtem ignorálni a sablonokat. De még az sem érte meg. Csalódás, mikor egy férfi, akár szimplán normálisnak néz ki, akár kifejezetten jóképű, csak ilyen agybomlasztó, minimalista fsságot tud neked produkálni. Komolyan fel tudtam magam idegelni rajtuk, mert az egész totál olyanná kezdett válni, mintha csak összekevertem volna a társkeresőt a CleverBottal (Menjetek fel rá... Nézzétek meg, komolyan. Ha nem tudnád, hogy gép, aki egy algoritmus segítségével válaszol, bőgve törnéd rá az ajtót és bsznád szét a fején a billentyűzetet, annyira gyűlölnéd azért, amit veled művel kommunikáció címszó alatt.)
Nézd, nem akarok ítélkezni, de társkeresőn az újoncok vannak, akik még nem tudják, mi megy ott, az optimisták, akik remélik, hogy más is megy ott, nem csak ez (és remélem, szerencsésebbek lesznek, mint én, és megtalálják a párjukat ott, akivel éjszakába nyúló, klassz beszélgetéseket tudnak folytatni, amilyenre én vágytam), és 90%-ban ott az egybites, suttyó csőcselék, aki igazán még az agyát (ha van olyan) sem képes megmozdítani egy másik ember megismerése érdekében.
Magukat normálisnak hívő emberek! Légyszi, ne társkeresőzzetek. Csak idegesek lesztek és csomó időtök megy el buta, primitív emberek üzeneteinek olvasására.
Te mit tettél a siker érdekében?
Például Próbálj meg ennyi levelet egyszerre kezelni Hát nem egy egyszerű dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!