Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek tényleg rohamosan romlik az esélyetek 30 fölött?
sokatoktól hallom, hogy 30 felett akik egyedül vannak, rohadt nehéz dolguk van. 20-25 korban ilyet még nem hallottam.
Ez igaz?
Nem romlik, hanem növekszik.
32N
Ez attól függ szerintem:)
Ha a genetikája 25 évesen elkezdi engedi magát akkor egyre nehezebb, de amúgy ami nagyon rontja az esélyeket az a gyerek de az minden korban (persze gyerekes apukáknál nem de a választék egyharmada így kiesik a 30 éves férfiak közül).
Amúgy pedig igényfüggő is. Biztos van választék 30 év felett is pasikból, csak akkor olyanra legyen igénye akit megkaphat. Ha a milliárdost keresik úgy hogy pocakosak meg nincs foguk akkor valószínűleg kicsi az esélyik, de ha nem tudom... ha jobban néznek ki akkor van ilyenre esély:)
Nem, sőt, sokkal könnyebb normális férfit találni 30 felett, mert a feszes külsőre hajtó (és egyidejűleg csak laza kapcsolatra vágyó) "kanok" tömkelege végre lekopik. Így nagyobb arányban maradnak azok, akik a külső mellett a személyiséget is értékelik egy nőben.
36N.
Azoknak a nőknek romlik az esélyük akik el vannak hízva.
És azért van belőlük szép számmal.
Ez komoly kérdés, miközben a MILF-ek korát éljük? Szerintem pont fordítva van, a férfiaknak egyre nehezebb 30 felett. Ahogy közelít a 40, egyre nehezebben tudod felvenni a versenyt a fiatalabbakkal és egy jó karban lévő 40 éves nő 20 évestől a 60 évesig válogathat az udvarlók között.
Igaz, szerintem a nők 30 éves koruk után teljesednek ki, akkor válnak igazi nővé.
38 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!