Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen esetek számotokra kínosak?
Persze, kb napi szinten előfordul. Nem kell felizgatni magad rajta, meg lehet szokni, tényleg semmiségnek látom már, a sokadik után. :D vannak ilyen emberek, ennyi. Majd ír, ha akar (ha nem, akkor meg nem), te meg döntsd el, hogy érdekel-e még ezután.
23/N
Meg kell tanulni cringe nélkül élni.
Régen én is sokat rugóztam ilyeneken, még élőben is, a bizonyos "kínos" beszélgetés/esemény után még napokig azon kattogott az agyam, meg kínosan érteztem magam.
Most meg már nagy ívben leszarok mindent :D
Meg kell tanulnod leküzdeni ezt, csak megkeseríti az életed.
Ha nem ír vissza, akkor nem ír vissza. Lehet ezer oka, le van szarva. Majd ha akar, ír.
Lehet, látott, vagy tapasztalt olyan valamit, amiért azt hitte, falba ütközik.
Inkább a könnyebb út felé hajlott, két gombnyomás, ott a következő lány. :(
Nem. Én ugyanis nem *akarok* beszélgetni. Ha van miről és érzem, hogy jön, akkor szeretek, ha csak faggatózva, meg "mitírjakneki" módban megy, akkor inkább nem pazarlom az időm.
Nálam a szar beszélgetés=szar kapcsolat. Eddig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!