Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők annyira önállóak, akkor miért derül ki az esetek többségében, hogy képtelenek még a legalapvetőbb dolgokra is?
A nők is emberek, ők is hibázhatnak.
Az önállóság egyébként sem jelenti azt, hogy mindent tökéletesen csinálsz.
Én 18 éves korom óta lényegében egyedül élek, önálló vagyok, de volt, amikor én sem úgy csináltam a dolgokat, ahogy kellett volna. Ez van, mindenki tévedhet.
Én nőként újra húzom a laptopom, egyedül szétszerelem és leviszem a szekrényt költözésnél...mivel rákényszerít az élet, hogy megtegyem :)
De a legtöbb nő úgy van szocializázva, hogy te csak legyél szép, nem baj ha ostoba vagy.
Miért választottál ilyen barátnőket? Neked volt erre igényed.
Amúgy én is tudnék mondani olyat, ami nekem teljesen alap, te meg még nem is hallottál felőle.
Ezek között van olyan dolog, ami tényleg elvárható, de sok olyan van, amiről csak te gondolod azt. Például vezetni tényleg kéne tudni rendesen, de mondjuk a kapucsengő szerelési képességek hiánya nem egy egetverő probléma (a hisztizés igen, normális lány nem kezd mást okolni ha ő nem ért valamihez).
Egyedül élő lányként én úgy vagyok, hogy amit tudok megcsinálok magam, ha nem veszélyes, de pl. konektort nem szerelnék, mert nem értek hozzá, és nem akarom hogy ebből essen bajom. Ilyenkor áthívom a párom vagy apám, akik ettől nem néznek le, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudok megcsinálni, mert tudják, hogy ez inkább férfi munka, és van egy csomó olyan női munka, amit meg ők nem szoktak megcsinálni, én viszont szoktam. Biztos vagyok benne, hogy ha tovább együttmaradtok rólad is kiderül valami, amit te nem tudsz megcsinálni, és a lány szerint meg tök egyszerű.
Ezt szerintem te se gondoltad komolyan.
Én meg ismerek olyan férfit,akinek kocsija sincs, nem is tud vezetni, de mégis van barátnője és ugyan sose lesz kocsijuk, még is önállóak.
Ki nem szarja le,hogy te tudsz kapucsengőt szerelni, a nő meg nem.
Gondolom neked is vannak olyan dolgok,amik nem mennek egykönnyen. Amiket felsoroltál,szerintem nem alapvető dolgok. És azért ha valaki kapcsolatban van valakivel, mindenben segítik egymást,nem úgy állnak hozzá mint te,hogy bezzeg ha te nem lennél neki,nem tudná megcsinálni. Nélküled max hívott volna egy szerelőt.
Nem gondolom, hogy azért magatehetetlen lennék, mert nem értek jól a számítógépekhez és az egyéb elektronikus dolgokhoz! Szerintem mindenkinek vannak hiányosságai. Nekem és sok nőnek az általad említett területen.
Mondjuk még ezt nekem egyik férfi sem tette szóvá. Szó nélkül segítettek mindenben szívesen, mert amihez ők nem értettek, abban pedig én segítettem nekik. Szerintem ez is az alapja egy jól működő kapcsolatnak. Mármint, hogy segítsük egymást...Szerintem ne vedd ezt ennyire tragikusan vagy ha ennyire zavar, akkor olyan lányokkal állj csak szóba, akik értenek az ilyen dogokhoz! Azokban meg más hibát fogsz találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!