Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők annyira önállóak, akkor miért derül ki az esetek többségében, hogy képtelenek még a legalapvetőbb dolgokra is?
Na és mondd csak! Te meg tudsz sütni egy négy tojàsos piskótát? Tudod fejből az összes tisztítószert ami otthon van? Tudsz úgy körmöt lakkozni, hogy nem mész ki a "vonalból"? Mert a nőknek inkàbb ez az "alap".
Az önàllósàg meg nem ezen múlik, hanem hogy fenn tudja-e tartani magàt, tud-e sàrga csekket feladni stb..
Azért a mai társadalomban és itt is az oldalon, azt látom, hogy 20 feletti fiúk teljesen életképtelenk.
Csak siránkoznak, meg ilyen pótanya kell nekik, mert barátnőhőz éretlenek.
Nyilván nem éppen műszaki beállítottságú a legtöbb nő. De ezek valóban nem nagy dolgok. Én ezért jövök össze általában fiúsabb lányokkal, akik értenek ilyesmikhez, mert ha nem vagyok velük, bátran nekiállnak ennek-annak megcsinálni. Volt barátnőm pl. értett a számítógépekhez majdnem olyan jól, mint én. Vagy volt olyan, aki felfúrta simán a tiplit a falba egy kis polc ügyében. Jobban kijövök az ilyen nőkkel, akik értenek ezekhez a dolgokhoz.
Ha zavar, te is jelentsd ki ismerkedés elején, hogy neked ezek fontos dolgok, szóval ha nem érez semmi affinitást ilyenekhez, akkor ne erőltessétek. :D
Nem humán beállítottságú nőkkel hozott össze a sors?
szerintem is a felsorolt dolgok nagy része alap, vagy minimális logikával összehozható, és nem kell pl földhöz vágni a kapucsengőt.
Ja, és a nőknél ne számítson már képességnek, h tud körmöt lakkozni :D
Nem az ő hibájuk.
Én azt veszem észre az utánnam (82-es évjártat vagyok) következő generációknak, a szülei fényesre nyalták a seggét. Tutujgatják még a 20 on felüli "felnőtt" embereket is. Nehogy már saját magának kelljen valamit is megemelni, elintézni, megoldani otthon a háztartásban. Ilyen helyzetben felnövő gyerek persze hogy életképtelen lesz.
Nekem annyi mindent megmutattak, megtanítottak hogy az hihetetlen. Apámmal szereltem gyerekként a motoros kapát, autót, meg ami a ház körül akadt, de legalább is ott voltam és figyeltem még ha nem is tudtam segíteni. 22 évesen már a saját házamat csinosítgattam.
A mai generációnak nem is mutatják meg a dolgokat, meg úgy vannak vele, ne fárasszuk vele a gyereket. Így nevelnek ki életképtelen felnőtteket. Segítő szándékkal sajnos csak rontanak a helyzetükön. Nem csak a szülőket okolom, a rohanó világ hibája is, mert az ember gyorsan elvégzi maga a dolgokat, mintsem hogy a gyereket is bevonja aki először csak hátráltatja a dolgokban.
Ma már az számít önállósságnak ha egy zacskós levest meg tudunk főzni, ez van sajnos, ilyen irányban halad a világ.
Csak mint érdekességet megemlítem, volt egy női főnököm aki tökre értett minden ilyen mechanikai dolgokhoz, szereléshez, szerszámokhoz. Mondtam is neki más nő ezeket a dolgokat nem is ismeri, te meg férfiakat megszégyenítő módon tudod, hogy van ez? Erre mondja hogy az apukám gépész mérnök volt, és egyedüli lány gyerek voltam, mindig ott sündörögtem apu körül mikor otthon a műhelyben ténykedett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!