Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az esetek mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az esetek mekkora részében udvarol egy párkapcsolatban lévő férfi úgy a nőnek, hogy akár váltana is? Tehát nem szexre kellene csak a nő neki?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
"egy a tizenötmillióból" :)
2018. febr. 21. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Én ezzel úgy vagyok, hogy aki belemegy egy kapcsolatba egy olyan férfival, akinek van egy kapcsolata, az meg is érdelmi majd azt is, mikor mellette is talál majd magának újat. Mert aki egyszer megcsinálja, hogy "vált", az többször is.
2018. febr. 21. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Elottem szoloval ertek egyet , es hozza tennem ha meg hazas ferfival jon ossze a buta liba megerdemli ha nem ot ha nem a csaladot valasztja a pasas.
2018. febr. 21. 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Ki beszél házas pasiról?

Kérek mindenkit, csak a kérdésre válaszoljon és ne bocsátkozzon találgatásokba!

2018. febr. 21. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég nagy részében, pláne ha az illető pl Tinderen ismerkedik, másik névvel stb. Ilyenkor vagy elárulja az "új" nőnek, hogy van kapcsolata vagy nem. Én jártam már így, és elárulta, megmondtam, hogy így nem lehet semmi. Szakított a csajjal, majd ugyebár szerinte én mondtam, hogy nem lehet semmi, és így egy másikkal összejött, akit szintén biztonsági tartalékban tartott (párhuzamosan). De végül megszakadt a lánc, állítása szerint megvolt a felső határa annak, hogy mennyire intelligens nőkkel lehet ezt még megcsinálni, és hol bukó már a dolog.
2018. febr. 21. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsit sem ritka, pláne abban az esetben, ha a jelenlegi kapcsolata nem jó. És amennyiben ez barát-barátnői kapcsolat, tehát pl nem csak szex és megcsalás vagy egy házasság + gyerek melletti fellángolás, illetve nem két lovat tart a tűzben, hanem tényleg "vált" is, akkor normális dolog, akkor is ha fáj és nem szép. Az emberek többsége nem az első párjával éli le az életét, ez eznormális is. Mivel úgyis belekötnek, újra hangsúlyozom, hogy nem házasság, megcsalás, kalandozás, stb, hanem tényleges váltásról van szó és azért persze nem életvitel szerűen. De álszentség lenne azt mondani, hogy ez az ördögtől való lenne.

Amit #2 és 3 írt az helytelenül feltételezi, hogy aki csinált már ilyet az újra fogja, ahogyan azt is alaptalanul sugalja, hogy aki még nem tett ilyet az nem is fog.

Kedves kérdező, a kérdésedre válaszolva: előfordul ilyen, ez normális is, ha egyenesen történik.

Nyilván ezt meg kell beszélni vele, hogy mik a szándékai, tényleg váltana vagy csak kalandozni akar. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor viszont nem fogja húzni az időt és te se adj neki időt. Döntse el határozottan, hogy mit akar.

2018. febr. 22. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szépen köszönöm a normális választ!
2018. febr. 22. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!