Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban miért van elvárva az esetek 90%-ban, hogy a nő költözzön a férfihoz?
Az költözik általában, akinek olyan a munkája, ami könnyebben pótolható / cserélhető.
Ehhez hozzá jön az, hogy ha terhes lesz a nő, akkor neki utána valószínűleg úgyis új meló után kell néznie.
Mert átlagban a férfiak jobban keresnek, egzisztencia, stb...
Ez ilyen sajna. :-)
Egyetértek az első válaszolóval, ez költözik, akinek a munkája könnyebben pótolható!!
Mi párommal 4 és fél éve távkapcsiban vagyunk, decemberben összeköltözünk és ő jön az én városomba.
Tehát nálunk a férfi költözik. Tescoban árufeltöltő, én könyvtáros vagyok, nekem álommelóm van, nehezen találtam így is állást, de sikerült a szülővárosomban. :)
Régebben a férfinak kellett eltartania a nőt. Ez egyértelműen mára totálisan széthullott, de a többség tudatában -tudatlanul akár- ez benne van.
Én azt mondom az költözzön, aki kevesebbet veszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!