Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz olyan Nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz olyan Nőt találni, aki nyíltan vállalja, hogy fontosak számára az anyagiak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Gondolom majd jönnek a kommentek, hogy minden Nő anyagias, pedig nekem nem ez a tapasztalatom. Biztos sokan azt gondolják, hogy megőrültem, de engem kimondottan vonz, ha egy Nő anyagias és elvárja a párjától, hogy mindent megadjon neki. Mindig is a mások által "plázacicának" tartott Hölgyek tetszettek, akik igényesek, sokat foglalkoznak magukkal, szeretnek költekezni. Természetesen egy férfi dolga, hogy a Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat. Nem az anyagi függőséggel akarok így magamhoz láncolni egy nőt, egyszerűen kihívást jelent, hogy ezen a téren is meg kell felelnem az illető Hölgynek. Talán annak is köze lehet hozzá, hogy van bennem némi szubmisszív hajlam.

Vannak itt olyan Hölgyek, akik álszentség nélkül hasonlóan gondolkoznak és fel is vállalják ezt?

2018. márc. 10. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én felvállalom.
2018. márc. 18. 18:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen férfi nem is létezik.
2018. márc. 18. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz a puncs.hu-n.
2019. jan. 28. 07:55
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Becsülöm azokat a férfiakat,akik tudnak és szeretnek anyagilag is biztonsàgot nyújtani a nőnek.Az igazi férfi büszke erre és jót tesz az önérzetének, hogy képes adni és azt van aki jószìvvel el is fogadja.

Nem vagyok àlszent,bavallom,nekem nagyon imponàlna ilyen férfi.Megbecsülném nagyon.De nem aranykalitkàra vàgyom azért,hanem ahol a férfi azt teszi,ami hagyomànyosan az ő dolga.A nő pedig a nőnek való dolgokat intézi.

Plàzacica nem vagyok.Inkàbb ízléses és dekoratív.

2019. jan. 28. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
En felvallalom es megteremtem a penzt magamnak nyugi nem is kellek senkinek N
2019. aug. 9. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Plázacica nem vagyok, de én vállalom, hogy nekem fontosak az anyagiak.
2019. okt. 28. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Én jó családból származom. Elvárom egy hasonló szintet a jövőbeli partnereimtől is.

Mindenki pénzből él, kar lenne tagadni hogy fontos a férfi anyagi helyzete.

27/N

2020. szept. 13. 09:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Vannak, például én

20/L

2021. szept. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!