Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfitípus indul jobb esélyekkel a nőknél?
1. Magas izmos kopasz
2. Alacsony dagadt/vézna kopaszodás nélküli belőtt menő hajjal.
Egyik se.
Legyen magas és vékony vagy izmos.
", de te milyen jogon akarsz ítélkezni, hogy a másik hogyan élje az életét?"
Én hol ítélkeztem???? Nem szóltam bele mások életébe.
Mindenkinek más és más elvárása van a másikkal szemben.
Gondolom te se jössz össze akárkivel. Vagy neked egy útszéli k..rva is megteszi?
Nekem alapelvárás, hogy egészségtudatos életet éljen az ember. Ez hiba??? Ember, normális vagy te? Az egészség a legdrágább kincs. Ha nincs egészséged, akkor semmid sincs!!
És ha neked az hiba, hogy dohányzol, akkor szokj le! Ha kövér vagy, akkor fogyj le?
Ha önző vagy? Akkor tanulj meg önzetlen lenni.
Mindenki fejleszti magát. Nekem is vannak hibáim, képzeld el.
Egyébként pedig ALAPelvárásokat írtam le. Nem akarok egy agresszív állattal összejönni.
Tudod, amiket én itt felsoroltam, azok mind bennem is meg vannak. Szóval kisfiú, erről csak ennyit.
Ja, és igen, tudom, fáj az igazság. Akkor ezek szerint nagyon sok tulajdonság amit itt felsoroltam, benned is meg van.
De hangsúlyozom, ezek csak az én elvárásaim. Másnak meg mások.
Párom ilyen, amilyet leírtam. Szóval nem kell itt hisztizned. VALÓS példát írtam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!