Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfitípus indul jobb esélyekkel a nőknél?
1. Magas izmos kopasz
2. Alacsony dagadt/vézna kopaszodás nélküli belőtt menő hajjal.
Ez önmagában nem jelent semmit, annak több az esélye, amelyiknek jobb a dumája, férfiasabb a személyisége, magabiztos a kisugárzása.
A külsőhöz még az is számíthat, hogy mennyire öltözik divatosan, stílusosan.
Mai napig nem találtam értelmet az ilyen jellegű kérdésekben.
De akkor már kérdezek én is, poénnak tűnik.
Te melyiket ennéd meg szívesebben, egy frissen sütött csirkemellet, de nagyon cukros ketchuppal vagy egy fél napig a konyhaasztalon felejtett, hideg debreceni kolbászt a legjobb dijoni mustárral amit lehet kapni?
Tőlem legyen 5-6 centivel magasabb, ergó akkor legyen 165 fölötti, izmos, sportos, nem kopasz. De ez édeskevés.
Fontos még számomra: ne dohányozzon, egészségtudatos mozgásban gazdag életmódot folytasson, legyen tisztelettudó, segítőkész, őszinte, hűséges, megbízható, erkölcsös, ne legyen önző egoista agresszív..stb.
Nyilván amelyik tesz azért, hogy megismerjen.
Egyébként meg nem szeretem az ilyen jellegű kérdéseket, mivel nem is látom sok értelmét. Mindenkinek más jön be, meg persze azt se felejtsük el, hogy nem minden a külsőn múlik.
"Tőlem legyen 5-6 centivel magasabb, ergó akkor legyen 165 fölötti, izmos, sportos, nem kopasz. De ez édeskevés.
Fontos még számomra: ne dohányozzon, egészségtudatos mozgásban gazdag életmódot folytasson, legyen tisztelettudó, segítőkész, őszinte, hűséges, megbízható, erkölcsös, ne legyen önző egoista agresszív..stb."
Külsőt még megértem, de te milyen jogon akarsz ítélkezni, hogy a másik hogyan élje az életét? Nézzél tükörbe.. Neked is vannak hibáid, mégse fogadod szívesen, ha leszólnak /kerülnek ezek miatt.. Azt is nézd, egyáltalán a kérteket visszatudod-e adni. H.lye ku.va..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!