Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek mennyire jön be ez a férfitípus?

Figyelt kérdés

Van a férfiaknak az a típusa, aki kövér, nagy, kugli feje van, hosszúra növesztett szakálla és hosszú haja, amit általában lófarokba kötve hord. Képet sem kell belinkelni, mert mindenki el tudja képzelni, gyakran látni ilyet az utcán is.

Nektek mennyire jön be ez a típus? Tudtok vonzalmat érezni egy ilyen "papamaci" iránt vagy totálisan felejtős az illető?

2017. máj. 7. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Totálisan felejtős. Miért nem lehet normálisan elmenni fodrászhoz meg megborotválkozni rendesen..? :/ 30/N
2017. máj. 7. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem semennyire nem jön be.

De nyugi, a szépség relatív, kinek ez, kinek az tetszik, ízlések és pofonok.

2017. máj. 7. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Semennyire
2017. máj. 7. 22:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Én ilyet még nem láttam, és elképzelni sem tudom. :D Amúgy első, a hosszú hajjal miért kell elmenni fodrászhoz? Nem lehet ápolt hosszúhajú férfi?
2017. máj. 7. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
4: A vikingek ideje lejárt...Nekem nem tetszenek a copfos férfiak.
2017. máj. 7. 22:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Hosszú haj nálam nőies..
2017. máj. 7. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az szóljon bele más kinézetébe, aki mástól is elfogadja ugyanezt magára nézve :)
2017. máj. 7. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Hogy kövér, az egy dolog. Hogy milyen a feje, arról nem tehet, a szakáll sokaknak jól áll, ha ápolt, a hosszú haj meg nekem felejtős, de van, akinek biztos bejön. De mikor valaki ápolatlan, miközben én meg adok magamra és próbálom kihozni magamból a maximumot, akkor hadd várjam már el a partnertől is.
2017. máj. 7. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Faragó András? "Gyúrunk Vazze"
2017. máj. 7. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú szakàll, hosszú haj csöves hatàst kelt, egyàltalàn nem jön be.Magas (190cm )sötét rövid haj, Borosta +mackós testalkat az ideàlom. Nyilvàn ne legyen 200 kg mert az az egészségre màr nagyon kàros. De 20-30 kg plusszal semmi bajom. Sosem vonzottak a kockàs hasak.
2017. máj. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!