Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek mennyire jön be ez a férfitípus?

Figyelt kérdés

Van a férfiaknak az a típusa, aki kövér, nagy, kugli feje van, hosszúra növesztett szakálla és hosszú haja, amit általában lófarokba kötve hord. Képet sem kell belinkelni, mert mindenki el tudja képzelni, gyakran látni ilyet az utcán is.

Nektek mennyire jön be ez a típus? Tudtok vonzalmat érezni egy ilyen "papamaci" iránt vagy totálisan felejtős az illető?

2017. máj. 7. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kicsit sem vonz. Sose kéne.
2017. máj. 8. 01:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően nem baj az, ha egy férfi túlsúlyos / kövér (nyilván egy határig... az ilyen nagyon szétfolyós meg szumóbirkózó alkat már felejtős). Sőt inkább a macisabb férfiak jönnek be. Viszont nekem inkább a rövid baj, borotvált arc stb. tetszik.
2017. máj. 8. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A kövér pasikat nem szeretem, a szakáll egy bizonyos mértékig tetszik, ha ápolt (tehát nem a mellkasig érő), a hosszú hajjal is úgy vagyok, hogy megy bizonyos mértékig kifejezetten tetszik, ha ápolt. Viszont százszor inkább egy ilyen pasi, mint a mostani huszonéves, kisfiús testű, kölyökképű, kefefrizurás divatbzik.

N29

2017. máj. 8. 12:26
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Semennyire.
2017. máj. 8. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!