Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megereszkedett/elhízott/igénytelen/csúnya nők! Titeket mennyire zavar, hogy ha egy csinos fiatal lány szarik, akkor a férfiak számára az is a "jaj de cuki" kategória, tőletek meg már akkor is undorodnak, ha ásítotok egyet?
Nem vagyok már 20 éves és 40 kiló. :)
Ezt úgy oldom meg, hogy felveszek egy jó szabású melltartót, egy nagyobb dekoltázzsal rendelkező ruhát, egy magassarkút, kis smink, bizsu, belövöm a hajam és kilibbenek az utcára.
És az ilyen kis csicskák csak a 95C melleket látják, és úgy nyalják a se.ggemet, mintha csokit sz.arnék. ;)
# 21
Jó nagy primitív ringyó lehetsz :D
Valaki megtanítana engem is cukin szarni ?
31/f
14-es:
"Akkor miért nem a nők tesznek a jelenség ellen?"
Azért, mert azoknak a nőknek pont úgy jó, ahogy van.
Van olyan kollegám, aki minden nap túlórázik, egyik kollegina helyett is ő végzi el a munkájának a kb. felét, napi szinten. Amikor kérdezik, hogy lehet ilyen h...-e, azt válaszolja, hogy "de hát a csaj annyira dögös."
Na mármost, ez a dögös kiscsajnak nagyon jó így.
Én pedig hiába mondom a kollegának, hogy de hülye vagy, b+.
Pont leszrom, hogy a külsőm miatt mit gondolnak rólam.
A pasik azt látják ami vagyok, a férfiak meg aki vagyok. És az sem érdekel, milyen véleménnyel vannak a csajok/nők rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!