Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megereszkedett/elhízott/igénytelen/csúnya nők! Titeket mennyire zavar, hogy ha egy csinos fiatal lány szarik, akkor a férfiak számára az is a "jaj de cuki" kategória, tőletek meg már akkor is undorodnak, ha ásítotok egyet?
Azért más az, ha hajléktalan leszel, éhezel, éhezik a gyereked és szétmegy a családod. Attól, hogy nem kapsz meg egy szebb p#nát, nem megy tönkre az életed. De erről beszélek, nektek ez a minden. Mostantól vadászni fogom a lehetőséget, hogy visszaéljek ezzel. Van még 10 évem megöregedni, addig sokakat lehet táncoltatni.:D
"A pasi olyan lesz, mint a marionettbábú."
Akkor miért nem a nők tesznek a jelenség ellen?
Goldman Sachs nincs, de Morgan Stanley igen.
Több nagypofájú, világutálattal élő, kocka ismerősöm dolgozik ott, még egyiket sem rúgták ki...
,, Attól, hogy nem kapsz meg egy szebb p#nát, nem megy tönkre az életed. De erről beszélek, nektek ez a minden. Mostantól vadászni fogom a lehetőséget, hogy visszaéljek ezzel. Van még 10 évem megöregedni, addig sokakat lehet táncoltatni.:D"
Ebben igazad nem megy tönkre.
Ezért kell vonzóvá vállni egy férfinak és akkor bármilyen nője lehet.
Mondom rám állandóan mosolyognak mint a tejbe tökök a szép lányok,szoliba is a csaj széles mosoly,elkezd velem dumálni,flörtölni pedig csak bementem a helyre.
Nem az,hogy minden de ha én a külsőmet építem minden mellett akkor joggal akarok szép vonzó nőt.
Egy elhízott átlagosra fel se állna,ez van.
Hát visszaélhetsz de egy alfaférfi esetén hidd el nem tudnál :)
# 2
Ez a komment miért lett leértékelve? A férfiakat általánosító, "marionettbábúzó" kommentek meg fel? Mi ez az egyoldalúság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!