Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha egy általatok normálisnak megismert lány ilyen popsimutogatós képet tenne ki netre? Belefér?
A kolostorba vonulás, meg a kinyomom a pitsámat ask.fm-re közt azért van egy kis átmenet.
Én kigyúrva sem szoktam magam félmeztelenül fotózgatni, meghagyom ezt a szórakozást a panelproli ismerőseimnek.
Könyörgöm, az csak egy betonpárkány, nem a Blaha közepére ült le! Amúgy meg, a segge ér hozzá, nem a nemiszerve és nyár van: sem fel nem fázik, sem bacit nem kap el... A gatya nem pcsagatya minden derekas gatya felugrik ennyire, ha kitolod a segged, mikor leülsz...
Amúgy ezzel a képpel semmi gáz nincs. Egy kicsit szexisebb kép, de ruhában és még hangulatos is.
A cicagatyás seggmutogatós csajok, meg a tangában tükör előtt pózolók már kicsit más téma... Azért van különbség a közönséges és a szexi között. Nekem ez még szexi. Mikor valaki harisnyát húz az utcára magában, meg ilyeneket csinál, na az már zavarna, alkattól függetlenül:
Szerintem sincs gond a képpel, sőt.
Én szívesen megismerném, mert nem a szokásos "mindent kirakok", de nem is az "elbújok, mert semmi önbizalmam" fajta, hanem kellemes átmenet.
Az a baj, hogy olyan "szempontok" mentén határozzátok meg, hogy melyik nő normális, hogy magatok alatt vágjátok a fát, annyira félrevezetitek magatokat. Lehet, hogy azért van hozzá jobb szemem, mert nő vagyok, de tényleg olyan nőkre mondjátok, hogy normális, hogy röhögnöm kell (meg is tapasztaljátok utána, hogy mennyire beleválogattatok), a normális nőket meg már egy kép vagy egy apróság alapján ítélitek is el.
Nem mondom, hogy nincs összefüggés a külső megjelenés (nem a szépség) meg a közösségi oldalakon megosztott tartalom és a normálisság között, de olyan dolgokból akartok levonni messzemenő következtetéseket, hogy szánalmas.:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!