Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy félénk pasi mennyire van hátrányban?
Figyelt kérdés
Pl ha nem mer kezdeményezni az általatok adott jelekre, akkor onnantól fogva vége a történetnek?2018. márc. 5. 17:13
1/13 anonim válasza:
hát igen. nyúl vigye a puskát? :/ miért nem mersz? ha jeleket ad valaki akkor alapból esélyes vagy.
2/13 anonim válasza:
Hát igen, de nem azért, mert félénk. Ha adom a jeleket és nem lép, nem mutat érdeklődést, akkor azt dogom gondolni, hogy azért, mert nem tetszem neki.
3/13 anonim válasza:
Ha egy pasi nem lép, mégis mire gondoljon egy lány? Felejtős... Szedd már össze magad ha valamit akarsz!
4/13 anonim válasza:
Ha nem mer kezdeményezni a jelekre, akkor úgy mégis honnan a búbánatos fenéből találjam ki, hogy érdeklem, vagy igazából teljesen közömbös vagyok neki? Hm?
Az más, ha valami jelet ad, ami miatt nem arra gondolok, hogy cringe lenne tovább próbálkozni, mert le sem szar. Engem nem zavar, ha félénk, vagy valami, de fordítva szerintem én zavarnám, nagyon is. Én túl könnyen fel tudok oldódni és akaratlanul is flörtölős a természetem, megejtek olyan megjegyzéseket, amik szerintem marhára zavarba hoznák vagy kizökkentenék. És valószínűleg én nevetnék ezen, hogy tök édi, hogy ennyi elég neki, de ő valószínűleg nem...
5/13 anonim válasza:
Abszolút hátrányban van. Viszont ha véletlenül is netalántán összekeveredik valakivel, akkor mély tartalmas és hosszú kapcsolatot képes fenntartani. Ez is érték.
6/13 anonim válasza:
Van az a pont, amin túl nem bírok mit kezdeni a balf#szkodással és inkább hagyom a dolgot.
7/13 anonim válasza:
Ez csak akkor gond, ha a csaj is gyáva.
8/13 anonim válasza:
Igen. Az egyenjogúság nevében elvárt jogod, hogy tökös legyél. Ha ez nincs meg, akkor nem kezelnek férfiként.
9/13 anonim válasza:
Ha nem megy, ne erőltesd. :)
Ez nem olyan, mint a xarás, nem tanulható, született adottság. :D
10/13 anonim válasza:
Párszor jeleznek, hogy szabad az út, esetleg még néhány próbálkozás, hogy bátorítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!