Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt se találok aki tetszene társkeresőn, annyira idétlenek mind. Nektek is hasonlóan tapasztaltátok? 24/F
Magyar társkereső oldalakon keresgéltem eddig, tehát nem tinder vagy badoo. 20-30 éves korosztály állítottam be, tehát bőven kéne, hogy legyen megfelelő.
Ennek ellenére olyanok jöttek be akik szerencsétlen módon egy normális képet sem tudnak magukról készíteni. Igénytelen a megjelenésük, semmi stílusok nincs, és arra se veszik a fáradtságot, hogy rendesen kitöltsék az adatlapot. Körülbelül az 1000. profil után jött szembe egy ami megfogott, de hemzsegett a helyesírási hibáktól amit smiley-val próbált köntörfalazni. Utána hamar kiderült, hogy csak lopta a képét, így elmondhatom, hogy senkit nem találtam.
Ránézésre megállapítható, hogy nulla életcéllal a legtöbb otthon ül és várja, hogy valaki írjon neki és közben a barátnőivel beszélget egész nap. Ha kell akkor max átmegy a sarki boltba a legolcsóbb chipsért és kóláért. Kedvenc hobbija: a tapéta nézegetése ahogy rohad lefele a falról.
Valóságban persze nem ennyire extrém a helyzet. Mindig is találtam magamnak megfelelő talpraesett nőt, aki elhivatott volt, és hozzátett a kapcsolathoz, nem csak elvett mint a legtöbb.
De kérdezem, ti is így vagytok vele, vagy nektek ugyanúgy megfelelnek ezek a 'nők' a társkeresőkön?
#11 engem nem szólnak meg az öltözködésem miatt.
Gondolom te az 50 kilós hülyegyerekek táborát erősíted, ha már így fenn akadtál ezen. :D
De igazad van, nincs közöm hozzá ki miben érzi jól magát, csak rossz irányba haladnak a fiúk szerintem és ez rohadt gáz...
Szerintem elég szomorú, hogy hajvasalás közben érzik magukat igazán férfiasnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!