Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a 20-on éves férfiak a nőknek?
Nem választottam semmit, te paraszt. Az nem választás, hogy beszélek vele és megtudom, hogy már megint egy, aki "csak lazulni akar, aztán majd meglátjuk", meg "még ki akarja magát élni" meg "nem tudja még, mi lesz". Ismerem ezeket a dumákat, undorítóak. És nem, nem fuckboyokról van szó, hanem kicsit is összeszedettnek kinéző szinglikről. Naná, hogy egy ápolatlan kocka igaz szerelmet meg barátnőt akar, mert nem kap annyi p!nára lehetőséget. De jó lenne már olyan férfit látni, aki hozzám hasonlóan annak ellenére, hogy megteheti, hogy hazavisz valakit dugásra, nem erre vágyik.
De ez nem a mi hibánk, nem is az enyém. Ez társadalmi jelenség, mindkét nemnél. Mindent akarnak, ami egy kapcsolat előnye és kellemes mellékhatása, de semmit nem akar, ami a vele járó elköteleződés és erőfeszítés:
"De jó lenne már olyan férfit látni, aki hozzám hasonlóan annak ellenére, hogy megteheti, hogy hazavisz valakit dugásra, nem erre vágyik. "
Van ilyen, csak az meg neked nem elég izgató. Mert arra meg azt mondod, hogy unalmas, semmi nem fog meg benne. Azt kellene tudatosítanod magadban, hogy a nők eleve 10-ből 8 férfit mindig elutasítanak. Akire te igent mondasz, és akiről kiderül, hogy megbízhatatlan hülye, az azért olyan, mert megteheti, hogy az legyen, mert tudja, hogy fog találni nőt. Aki olyan jellem, aki neked kell, azt meg észre se veszed. Ennek a párja egyébként az, amikor a férfiak odavannak a csinos, de belül töküres nőkért. Az, aki a külsejével is tud hódítani, az belül nem lesz annyira kimunkált, mert homo oeconomicus vagyunk és a minimális energiával megszerzett maximális profitra törekszünk.
Mutass be egy olyan férfinak akkor, hajrá.
Eddig csak 3 fajtát láttam:
-akinek nincs élete és az enyémre akar akaszkodni (ettől nem akarok semmit, mert csak rosszabb vele, mint egyedül)
-aki élni akar és mindent, ami van egy kapcsolatban (főleg a szexet), csak véletlenül se kelljen elköteleződni és egyet választani
-és aki annyira ápolatlan, hogy sokszor a nemét sem tudod egyértelműen megmondani.
Most oké, vannak nők, akik csak bizonyos férfiakat vesznek észre. De ez nem én vagyok. Szeretném látni azokat a szingli férfiakat, akik egyszerre képesek elköteleződni, adnak magukra és nem kétségbeesett idegroncsok, akik csak úgy tudnak hűségesek lenni, hogy alárendelik magukat teljesen a párjuknak. Eddig csak ilyeneket láttam. De mondom, szeretném látni, ha van, a kivételt. A gyakoris kommentek alapján elvileg hihetetlen sokan vannak. Érdekes.
23: Ha már általánosító játékot játszunk. :)
"Vagyunk" sokan ilyenek, csak java "részünk" már 30 felett található meg, sorry :P De én ilyen voltam húszon évesen is :P Ez szerintem nem kor, hanem jellem kérdése. :)
Van pár opció számodra:
1. Bedobsz egy +10 Aging potiont
2. Bemákolsz egy normális húszast
3. Cat lady leszel, addig "válogatsz"
:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!