Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha pushup szivacsos meltartó "legális", akkor ér hazudni egy kicsit a férfiaknak is?
"A push-up nem csinál csodát, elèg fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy valakit ez komolyan megvezessen."
Ez kb. olyan, mint amikor egy politikus azt mondja, "elég fogyatékosnak lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, amiket ígértem" :)
Mivel nekem is csak egy vékony, fél centis szivacs van benne, hogy a bimbó ne szúrjon át a ruhán, nem túlzottan rajonganék, ha a férfi kamuzna. De miben is?
Mert attól, hogy egy nő melle kicsi, el tud menni a férfi és élvezi is. Ha egy férfi farka kicsi, akkor nem biztos, hogy bármit tud csinálni a nővel, sokaknál túl mélyen van ahhoz a g pont pl, aki meg tudja, milyen a hüvelyi orgazmus, nem fog megelégedni mindig a csiklója babrálásával. Ha pedig hazudik is róla a pasi, én lelépnék, hogy őszinte legyek. Ahogy a magasságnál is le szoktam lépni ha kamuznak.
Ha a magasságával csalna, pl magasított cipő, annyit úgysem tudna, amennyi számít. Amúgy is feltűnő egy ormótlan cipő. Én szoktam nézni. A farokméretet is, ha ott tartunk, hogy már csókolózunk, vagy az ölébe ültet. A bré és a banán között pedig tudok különbséget tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!