Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos flört nevezetű oldalon írtam 1 lánnyal de utána
kreditet kér de az igazi oldal vagy csak kamuból írnak?
Nem tudom nem ismerem de előfizetek ha nem kamu
31/48 Joe76 válasza:
Kamu!!!! csak üzengetnek , elérhetőséget nem adnak! 1 mondatos profilt tettem fel fotó nélkül 20 nő írt 2 nap alatt , üzengetnek ! Kamu-lehúzás!
2018. szept. 3. 10:56
32/48 anonim válasza:
elittárs is szar, alig van aktív profil, drága, nehéz lelépni, később be akarják hajtani amit nem fizetsz ki... 300 körüli csajjal lett kapcs, abból 20nézte meg a profilom, 4 írt vissza. badoo, sok a srác, kevés a csaj, normálisat nem találsz, ők kapnak napi 100üzit, esélytelen h elolvassák a tiédet is. tinderről lett 2 éves kapcs, de minden a képeden múlik, ha nem vagy átlagon felüli sármőr, felejtős a jó csaj. bármilyen szar ezt bevallani, marad az élet. ott van első benyomás.
2018. szept. 13. 19:28
33/48 Szigike96 válasza:
Én is kipróbáltam több ilyen oldalt. Mind kamu. Onnan látszik leginkább hogy amíg nem fizetsz elő garmadával jönnek az üzenetek, utánna szinte semmi. Ha mégis kapsz üzenetet hiaba válaszolsz rá utánna semmi
2018. szept. 16. 12:03
Eleve nem kell online ismerkedni, mert ez nálunk Magyarországon nem működik, nincs kultúrája. Sok helyről hallom, hogy nagyon sokan találják meg életük nagy szerelmét Tinderen és ahhoz hasonlókon, de nálunk úgy tűnik, hogy csak a - bocsánat a kifejezésért, akinek nem inge, ne vegye magára - a lepattanó van online társkeresőkön, meg aki már nem kell senkinek.
Aki meg bedől a fizetős csetszájtoknak 2018-ban, az meg is érdemli...igen, nagyon sok ilyen átb*szós oldal van. Egyikért se fizess! Ha pedig fizetsz, akkor edd meg a levest, amit főztél.
Tessék kimenni a való életbe és ott csajozni!
2018. dec. 30. 01:08
35/48 anonim válasza:
Kipróbáltam, megadtam a "lánynak" (robotnak vagy irodaasztal mögött ülő, erre felvett alkalmazottnak) üzenetben az elérhetőségemet mert 1 kreditet ad az oldal, hogy elkezdj valamit is, a lány válasza miután egyértelműen leírtam, hogy emailben tudnánk beszélgetni nyugodtan meg egyeztetni, ez volt : "azt nagyon sajnálom pedig szivesen megismertelek volna alaposabban édesem. :) " ... egyértelmű , hogy az oldal alkalmazottja, és lehúzás a cél
2019. jan. 15. 13:52
36/48 tempmatyi válasza:
Egy Holland szerveren létrehozott pénzkicsaló oldal (sok hasonló van és minden európai országot megcéloznak vele).
Bármely kapcsolat-kereső oldalon, ha a csaj nem ad meg értelmes elérhetőséget, miután felveszi veled a kapcsolatot, pláne pénzt akar kisajtolni ilyen-olyan ürüggyle, akkor azonnal felejtsétek el az oldalt.
2019. febr. 4. 01:55
A TitkosFlört profilok részben kitaláltak, ezekkel a profilokkal nem lehet találkozni. Találtál egy kedves nőt vagy férfit? Lépj vele kapcsolatba, küldj neki üzenetet, vagy egy kacsintást. Kérdés esetén lépj kapcsolatba csapatunkkal a támogatás menüpont alatt. A kérdésre gondosan válaszolunk 24 órán belül. Ne késlekedj, regisztrálj most. Jó szórakozást!
2019. febr. 18. 09:29
38/48 anonim válasza:
Ott van az apró betűs részben világosan. :" profilok részben kitaláltak, ezekkel a profilokkal nem lehet találkozni..... " Szóval, ha olyanba ütközöl, akkor nem jön össze. Ez nem jelenti azt,hogy MINDENKI kamu lenne !!!! Nem kellen így leírni az oldalt.
2019. febr. 27. 21:41
39/48 2ndnidaime válasza:
Én is kipróbáltam és 1 hónapja nem írtam senkinek mégis jönnek az üzik, ráadásul elég intim jellegűek. A képes csajok mind kamuk, lehet, hogy egy-két csaj is regel de ők nem raknak fel képet és valószínűleg az első 10 perc után végleg le is lépnek. Nem éri meg a pénzedet! Csak ha kövér informatikusokkal akarsz flörtölni!
2019. ápr. 4. 07:04
40/48 tertak77 válasza:
De ugye a profil törlèse után nem vonnak le utólag mèg pènzt???
2019. ápr. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések: