Tényleg ez az érzés az igazi?
Amikor valakit meglátok,és úgy érzem,vonzódom hozzá.Amikor naphosszat forrón flörtölök vele.Amikor hiányzik,ha nem láthatom.Bár az eszemmel tudom,ez most még csak vágy,de már agyalok a következő lépésen.Persze az érzelmeket és a vonzalmat nem illik összekeverni,de akkor is sokkal inkább felkavar,mint egy másik személy,aki közeledne hozzám.
Az a másik személy akkor került képbe,amikor egyedül maradtam.Jól esett,hogy kedves hozzám,de ennyi.Amit most érzek,az más.Jött egy ember,akivel tudok nevetni,aki bár tiltott gyümölcsnek tűnik,de számomra kihívás.Ez közel áll a szerelemhez,vagy csak én látok többet bele,mint ami?Nyilván így van...sajnos...
Senkim sincs egy ideje,és többen is próbákoztak nálam ezen idő alatt.Aztán képbe jött Ő.Eljutottunk a találkáig,amire hamarosan sor kerül.Villámcsapászszerű módon történtek a dolgok.Most boldognak érzem magam,még ha kicsit félek is.
(Azzal a másik személlyel nem voltam együtt,csak közeledni próbált felém.A mostaninál egy percig nem haboztam,hogy igent mondjak,a többi ,,jelentkezőnél" nem éreztem ezt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!