Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek ha a szerelem igazi?
-Jobban szeretem őt mint saját magamat. És ezt nem csak úgy mondom, visszagondolva tényleg igaz.. Sokszor "feláldozom" magam azért, h neki legyen jó.
-Ha neki fáj valami az nekem is fáj.
-Egész nap vele lennék, soha nem érzem azt, h meguntam mára...
-Ha el kell válnunk nagyon nehéz és utána nagyon hiányzik. -Amikor tudom, h találkozni fogunk alig várom és rohadt boldog vagyok.
Mindenkinél más.
Engem például megbénított a közelsége.Amikor csak megláttam egyből hevesebben vert a szívem,a lábam remegett,alig bírtam megszólalni amikor ott volt.
tulajdonképpen az a tudat hogy létezik boldoggá tett.
Mindig csak rá gondoltam,de sajnos a szerelem véget ért.
és én csak arra gondoltam hogy "Mi lett a szerelemmel ami úgy tűnt hogy örökké fog tartani?"
aztán rájöttem hogy "már az örökké sem tart örökké"
5-ös vagyok
Igen sajnos már ő se vesz rólam tudomást.
De én titkon még mindig szeretem még ha nem is lehet az enyém.Örülök hogy létezik és hogy boldog még ha nem is velem.
Az én teóriám:
Akkor szerelmes az ember ha VISZONOZVA van. Amíg nincs addig az ember csak odavan valakiért, szereti vagy a megszállottja. Igen, sokat gondol rá és elmosolyodik a puszta gondolatától tehát szereti, de a szerelem egy viszonzott dolog ami 2 ember között valósulhat csak meg.
De ez csak az én látásmódom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!