Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos flört nevezetű oldalon írtam 1 lánnyal de utána kreditet kér de az igazi oldal vagy csak kamuból írnak? Nem tudom nem ismerem de előfizetek ha nem kamu
És ha leiratkozol az e-mailekről, akkor ez a szöveg fogad:
Nem akar-hoz kap elektronikus levél-anymore. A beállítások módosítása.
Rendkívül meggyőzően KAMU.
Ma töröltem magam az oldalról!
Semmiről nem szól az egész, csak a lehúzásról!
Pontosan ugyanaz történt velem is, mint az előző hozzászólókkal.
Beszélgettem egy csajjal(annak vélt személlyel).
Megkértem, hogy váltsunk FB-ra, vagy cseréljünk e-mail címet, ha ez gyors lenne neki és ott írogassunk, akkor még nem derül ki a személyazonossága.
Persze a válasz...
"Én csak itt akarok ismerkedni"
"Ha elfogy a kreditem akkor feltöltöm"
"Én fizetek érte, hogy veled beszélhessek, más nő is ezt tenné"
Persze.. miért is beszélgethetnénk 1000 más módon INGYEN, ha fizethetünk is érte.
Megkértem, hogy akkor bizonyítsa be, hogy ő valódi személy, küldjön magáról egy képet amin egy cetlit tart a kezében amin az én Nick nevem van.
(Ha már úgyis van fenn magáról kép, szerintem ez nem egy lehetetlen kérés)
erre ... "ha nem bízol bennem, viszlát"
Hát elég jól össze van rakva az oldal, már eleinte furcsa volt, hogy a képnélküli kitöltetlen profilomra ráírnak azok a "nők" akiket megnéztem, meg azok is akiket nem...Nagy kamu az egész, mert senki sem akar találkozni, csak beszélgetni. Képet se tud küldeni mindegyikük.
Selfiet meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!