Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titkos flört nevezetű oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos flört nevezetű oldalon írtam 1 lánnyal de utána kreditet kér de az igazi oldal vagy csak kamuból írnak? Nem tudom nem ismerem de előfizetek ha nem kamu

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 01:16
1 2 3 4 5
 21/48 allmart válasza:
Ez az oldal tuti lehúzás! Szerencsére én levettem azonnal így 1 "centembe" se került. Lehet, hogy aki találkozott itt hölggyel az kifogta azt az 1-2 regisztrált hölgyet aki valós de 95% kamu! Több mint 160 levelet kaptam 1 hónapon keresztül, egyre sem válaszoltam mert tudtam,hogy mire megy ki a játék. Egyébként az lett gyanús, hogy kevés válaszlehetőség van egy minimális befizetésért. Innen tudtam, hogy ez csak lehúzós oldal. Egyébként a nők adatai is nagyon hasonlóak ami szintén feltűnő! Szóval amellett, hogy kamu még rosszul is csinálják. Ez egy Holland oldal de találunk hasonlókat magyarban is! Szexneked, Szexrandi stb. szintén lehúzós oldalak csak ott telefonon sms-eznek veled jó pénzért. A 2 oldalnak azonos az üzemeltetője ráadásul "politikailag védettek"! Működésük is szabálytalan, nincs felhívható ügyfélszolgálat ami jogilag kötelező lenne! Szóval jó tanács kerüld ezeket az oldalakat! Társkeresőkben vannak régóta jól működő oldalak ,inkább ott keresgélj ilyenek: Freelove, Randivonal, Love box de már ezek is hanyatlóban vannak. Szexpartnerben talán még az eropolisz.hu ami ajánlott. Szerintem!
2018. ápr. 30. 09:09
 22/48 anonim ***** válasza:

És ha leiratkozol az e-mailekről, akkor ez a szöveg fogad:

Nem akar-hoz kap elektronikus levél-anymore. A beállítások módosítása.

Rendkívül meggyőzően KAMU.

2018. máj. 29. 13:59
 23/48 bohochal válasza:
Hatalmas kamu. Ha van időd és kedved próbáld ki! :) Amint regisztrálsz, nők kezdenek bombázni. Elkezdtek levelezni, persze minden levél 1 kredit.:) Amikor randizni szeretnél, akkor még várj, ő nincs felkészülve, túl gyors vagy, stb. stb. Ha emailt akarsz megadni, akkor az a válasz, hogy nagyon jó neki itt levelezgetni, de a miértre nem válaszol. Óriási lehúzás csak, de a nagyszámok törvénye alapján sokáig működőképes. :DDD
2018. máj. 31. 08:47
 24/48 anonim válasza:

Ma töröltem magam az oldalról!

Semmiről nem szól az egész, csak a lehúzásról!

Pontosan ugyanaz történt velem is, mint az előző hozzászólókkal.

Beszélgettem egy csajjal(annak vélt személlyel).

Megkértem, hogy váltsunk FB-ra, vagy cseréljünk e-mail címet, ha ez gyors lenne neki és ott írogassunk, akkor még nem derül ki a személyazonossága.

Persze a válasz...

"Én csak itt akarok ismerkedni"

"Ha elfogy a kreditem akkor feltöltöm"

"Én fizetek érte, hogy veled beszélhessek, más nő is ezt tenné"

Persze.. miért is beszélgethetnénk 1000 más módon INGYEN, ha fizethetünk is érte.

Megkértem, hogy akkor bizonyítsa be, hogy ő valódi személy, küldjön magáról egy képet amin egy cetlit tart a kezében amin az én Nick nevem van.

(Ha már úgyis van fenn magáról kép, szerintem ez nem egy lehetetlen kérés)

erre ... "ha nem bízol bennem, viszlát"

2018. jún. 3. 07:55
 25/48 Geri Zé válasza:
A TITKOSFLÖRT EGYÉRTELMŰEN CSALÁS. NE FIZESS ELŐ ÉN elég sokat buktam. De mind igaz, amit itt a többiek írnak, csak az nem, hogy találkozhatsz valakivel.
2018. jún. 16. 17:08
 26/48 Geri Zé válasza:
Ne dőlj be. TOTÁL KAMU. Lehúzás, ha találkozni akarsz arogánsak a csaj profikokbés többször kaptam 3 hét alatt ugyanazt a szöveget különböző lányoktól is megkaptam 30 másodpercen bellül. Nem hasonlót, ugyan azt.
2018. jún. 16. 19:00
 27/48 Vigyori07 válasza:
Az én esetem olyan;beszélgettem egy nővel írtam elérhetőséget is,mire azt a választ kaptam;a rendszer kisatírozza!Látszólag meg is próbálta elkűldeni a számát persze ki lett ikszelve!De ami főként gyanús volt...Először arra kért mivel aznap reggel tőltötte fel a kredítjét legalább annyit tőltsek fel!Először megtettem,de mikor másodszor is megpróbálta ezt eljátszani válasz nélkűl törőltettem magamat!KAMU ÉS LEHÚZÁSRA MEGY AZ OLDAL!Kerüld el!!!
2018. júl. 16. 08:57
 28/48 anonim válasza:
Persze, hogy kamu. 2 napja regisztraltam, kb elso nap kaptam 9 uzenetet, alig kitotlott profilomra, kepet se toltottem fel. Ha jol emlekszem kettore tudtam ingyen valaszolni. Tulajdonkeppen mar az elejen leeset, hogy kamu. Nem irom le, mikbol jottem ra, nem adok tippet az oldal uzemeltetoinek, a hibak javitasara. Az osszes tarsekreso oldal, arrol szol, hogy toljad nekik a penzt. Persze lehetnek valosak is, pl elittart, de ott is csak olyanokat javasol nekem, akik nalam tanultabbak vagy jobb munkajuk van.
2018. aug. 11. 20:03
 29/48 anonim ***** válasza:
Nem semmi! Ide is beírogatnak pozitív tapasztalatokat, hogy mégis higgyen bennük valaki. Utána írogatják továbbra is a kamu válaszokat a titkos oldalon!
2018. aug. 22. 19:12
 30/48 knorrbacsi válasza:

Hát elég jól össze van rakva az oldal, már eleinte furcsa volt, hogy a képnélküli kitöltetlen profilomra ráírnak azok a "nők" akiket megnéztem, meg azok is akiket nem...Nagy kamu az egész, mert senki sem akar találkozni, csak beszélgetni. Képet se tud küldeni mindegyikük.

Selfiet meg pláne nem.

2018. aug. 23. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!