Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titkos flört nevezetű oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos flört nevezetű oldalon írtam 1 lánnyal de utána kreditet kér de az igazi oldal vagy csak kamuból írnak? Nem tudom nem ismerem de előfizetek ha nem kamu

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 01:16
1 2 3 4 5
 11/48 botibond válasza:

Remélem igazat írsz, de én is tettem egy próbát.

Kapott elérhetőséget de csak ott akart kommunikálni.

Azt gondolom elég egyértelmű hogy miért.

2018. márc. 29. 19:44
 12/48 papilla válasza:
100%
Kedves Titkos flört használok.Szerintem is kamu.Két nővel próbálkoztam. Az egyiket 1 hét múlva elhajtottam, mert gyanakodtam. Egy másik 4 napig kábított, rendkívül ravasz válaszokkal. Utána meguntam a dolgot.Utána nézek, hogy jogi úton le lehet e tiltani az oldalt.Ez csalás. Az emberek félrevezetése. Felháborító.
2018. márc. 30. 08:35
 13/48 kedvescimbora válasza:
100%
Ránéztem az oldalra. Nekem az a véleményem, hogy ez egy szextelefonhoz hasonló szolgáltatás. Azért fizetsz, hogy beszélgessenek veled. Itt nem szóban, hanem írásban megy a kommunikáció. Ahogy a szextelefon reklámjában látsz egy csodálatosan szép hölgyet és a valóságban nem tudhatod kivel beszélsz, itt ugyan ez van. Döntsd el levelezni akarsz, vagy partnert keresel? Ha az utóbbira vágysz, ne időzz tovább ezen a portálon.
2018. márc. 30. 11:31
 14/48 papilla válasza:
100%
Én nem így gondolom. Az oldal olyan nőket sorakoztat fel akik társat vagy szexet hirdetnek. ehelyett nem létező hölgyek (elképzelhető, hogy egy személy) válaszol kurtán, kitérő válaszokkal, amíg az ember rá nem jön, hogy átverik. Igenis ez csalás, megtévesztés, ami büntetendő.
2018. ápr. 1. 10:13
 15/48 anonim válasza:
100%
Lehúzás az egész. Több ezer forintom bánta, mire rájöttem. Szerencsére még az első nap leesett! Mindenki kerülje el ezt a szutyok oldalt!
2018. ápr. 2. 21:36
 16/48 A kérdező kommentje:
van olyan oldal ami igaz is és nem csalás az egész tudtok?
2018. ápr. 2. 23:52
 17/48 Bajusz67 válasza:
100%
badoo, tinder és a még rengeteg hasonló app. ingyenes és lehet ismerkedni
2018. ápr. 4. 13:51
 18/48 anonim válasza:
Jóllehet olvastam előre a figyelmeztetést, amit írtatok, mégis kipróbáltam. Valóban kamu és becsapás az egész. Hat nővel leveleztem, mind a 6 kamu profil volt csalinak gyönyörűen tálalva. Ha privát elérhetőséget vagy találkozót kértem, azonnal eltűntek. Feltűnő, hogy nagyon rövid semmitmondó válaszokat adnak. Valszeg egyszerre sok embert "szolgálnak ki". Egyszer kaptam egy fülledt erotikus választ, amit tutira nem nekem akart elküldeni. Szóval, ahol nincs ne keress! Csak az oldal üzemeltetője és a kamulányok keresnek ezen. Valószínűled csalás az egész, tudja valaki hogyan lehet megfogni őket?
2018. ápr. 5. 22:30
 19/48 anonim válasza:
78%

1: Ez a ti problémátok, ha nem vagytok képesek észrevenni az apró betűs részt a főoldalon.

2: Ha az apró betűs részt elolvastátok, akkor figyeljetek a "részben" kulcsszóra.

3: Nekem már volt egy találkám egy csajjal, nem is volt rossz a dolog, és még fontolgatjuk a következő találkát. Elárulom, hogy a nőre én írtam rá.

Üdv,

egy 24 éves egyetemista.

2018. ápr. 6. 17:33
 20/48 anonim ***** válasza:
Nemrégen regisztráltam. Elsőre nagyon jónak tűnik. Túlságosan jónak! Pár nap alatt, alig kitöltött profillal (még azt sem írtam be, hogy tulajdonképpen mire, és hogyan gondoltam, meg, hogy mit szeretnék, és kivel...) de máris kaptam kb 8 db levelet! Ez szokatlan. Ahogy elnézem a képeket, elég gyanúsnak tűnnek. Meg itt ugye a hozzászolások.
2018. ápr. 16. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!