Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjek neki? Vagy...

Hogyan kezdjek neki? Vagy lehetséges ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

A sulis éveim alatt sok barátnőm volt,de egyet sem éreztem az igazinak.Eleinte azért randiztam, hogy ha majd egyszer találok egy jó csajt, akkor majd legyen sok tapasztalatom. Azt hiszem most megtaláltam az igazit, de egy "kis" bökkenő van. A lány vak. Pedig abszolút kedves, kalandvágyó (már amennyire egy ember vakon az lehet) és nem mellesleg gyönyörű is. Nagy előny, hogy nem születése óta vak,hanem 3 éve egy baleset során vakult meg (egy rossz égő szétrobbant, és a szilánkok pont a szemét találták el) Jelenleg a szüleivel él. Mivel a szülők nagyon szeretik, ezért sok pénzzel támogatták, így hamar lett vak vezető kutyája,és sok tanfolyamon is részt vett. Én pont egy ilyen tanfolyamon ismerkedtem meg vele, és azóta nagyon sokat találkozok vele, mindig beszélgetünk, így egyre jobban szeretnék már vele randizni. De hogy hívjam el randizni? Hova vigyem? Ötletem sincs, hogy mit kéne csinálnom vele...valami ötlet?

Mindketten 27 évesek vagyunk

+nem hiszem, hogy túl sokat számítana,de azért leírom, hogy ausztráliában élek, és a lány is egy ausztrál.

2013. okt. 23. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges, bár azért az átlagnál nehezebb lesz számodra ez a kapcsolat.

Keress valami olyan helyet, ami direkt vakoknak nyújt szórakozást.

2013. okt. 23. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
például?
2013. okt. 23. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Példát nem tudok, nekem az ismerőseim között nincs látássérült, de ha neten nekiállsz keresni, biztos találsz.
2013. okt. 23. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Én komolyan mondom meghatódtam az írásodon. Nagyon szép dolog az, hogy ilyen komoly probléma ellenére is fontos neked az a lány. Nem biztos, hogy könnyű lesz a dolog, de klassz ember vagy, tényleg. Tanácsot nem tudok adni, de kívánom nektek, hogy minden jól sikerüljön. :)
2013. okt. 23. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen.Én egyébként arra gondoltam,hogy elviszem valamilyen koncertre
2013. okt. 23. 09:11
 6/10 anonim válasza:
Jaj de szép történet! *-* Mivel moziba nem viheted, vidd olyan étterembe ahol élőzenekarok játszanak, és ne csokor virágot, hanem bonbont vegyél neki :) Beszélgessetek sokat. :) sok sikert
2013. okt. 23. 10:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó, ez jó ötletnek tűnik!Köszi szépen!
2013. okt. 23. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
ez tényleg nagyon aranyos :') Én is az éttermet javaslom, de mehettek piknikezni is vagy kutyát sétáltatni. Sok sikert :D
2013. okt. 23. 12:38
 9/10 anonim válasza:
Moziba miért ne mehetnének? De talán elsőre jobb egy park, ahol a kutyával lehet játszani, aztán egy kávé valahol, de jó a koncert is. Nem sok olyan hely van, ahol ne érezhetné jól magát.
2013. okt. 25. 17:36
 10/10 anonim válasza:
"Már amennyire egy vak kalandvágyó lehet"... hm
2013. okt. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!