Hogyan kezdjek neki? Vagy lehetséges ez egyáltalán?
A sulis éveim alatt sok barátnőm volt,de egyet sem éreztem az igazinak.Eleinte azért randiztam, hogy ha majd egyszer találok egy jó csajt, akkor majd legyen sok tapasztalatom. Azt hiszem most megtaláltam az igazit, de egy "kis" bökkenő van. A lány vak. Pedig abszolút kedves, kalandvágyó (már amennyire egy ember vakon az lehet) és nem mellesleg gyönyörű is. Nagy előny, hogy nem születése óta vak,hanem 3 éve egy baleset során vakult meg (egy rossz égő szétrobbant, és a szilánkok pont a szemét találták el) Jelenleg a szüleivel él. Mivel a szülők nagyon szeretik, ezért sok pénzzel támogatták, így hamar lett vak vezető kutyája,és sok tanfolyamon is részt vett. Én pont egy ilyen tanfolyamon ismerkedtem meg vele, és azóta nagyon sokat találkozok vele, mindig beszélgetünk, így egyre jobban szeretnék már vele randizni. De hogy hívjam el randizni? Hova vigyem? Ötletem sincs, hogy mit kéne csinálnom vele...valami ötlet?
Mindketten 27 évesek vagyunk
+nem hiszem, hogy túl sokat számítana,de azért leírom, hogy ausztráliában élek, és a lány is egy ausztrál.
Szerintem lehetséges, bár azért az átlagnál nehezebb lesz számodra ez a kapcsolat.
Keress valami olyan helyet, ami direkt vakoknak nyújt szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!