Ezt így lehetséges? Vagy ha nem, akkor mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, először is azt szeretném kérni hogy ne nevessetek ki, tényleg nem tudom hogy megy ez az egyetemen.
Szóval, olyat szeretnék, hogy én angol-informatika szakos tanár szeretnék lenni. De ezt ilyen párosításban eddig sehogy sem találtam meg. Most akkor ezt nem lehet így párosítani vagy pedig lehet 'egyénileg' ?
Ha semmiképp nem lehetséges, akkor meg tudnátok mondani hogy milyen tantárgyak vannak az angol és az informatika mellé, ami nem történelem vagy természettudományos tantárgy?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
L/18
2013. júl. 3. 21:15
1/3 anonim válasza:
Nincs ilyen szakpár. [link] itt nézd meg, hogy milyen párosítások vannak.
3/3 anonim válasza:
Akkor igen. Mondjuk én nem hallottam ilyen párosításokról, bár eléggé furcsa szakpárok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!