Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön be a nőknek az első randis lelkizés?
Nekem azért nem jön be, mert egyrészt nem is ismerem azt, akivel randizok (általában), másrészt nem lelkifröccsre mentem, hanem randira, ami egymás megismerése, de nem ilyen szinten. Lelkizni párkapcsolatban már oké, de randin nem. Akkor úgy érezném magam, mint egy pszichológus.
Ha lelkizni akarok, akkor azt nem randin teszem. Szerintem lehangoló.
El fog menekülni, ha első körben, már is lelki szemetesládának nézed.
Szórakoztasd, kápráztasd el, úgy viselkedjél, hogy mind végig érdekes legyél:) A lelkizés lehangoló, mint egy temető.
Ez attól függ...
Ha valakivel úgy kezdek el randizni, hogy régebb óta ismerem, akkor képes vagyok mélyebb dolgokról is diskurálni, de egy szinte vadidegennel nem igazán szeretném rögtön megosztani a nagyon bensőséges gondolataimat.
És lehet bunkóság, de én sem vagyok kíváncsi elsőre, hogy ő mekkorát csalódott a volt nőjében, ki, hogy tette lapátra, milyen problémák vannak a családjában, meg, hogy milyen az anyagi helyzete.
Szerintem ezek nem első randis témák! Az első randin az embert szeretném megismerni valamelyest, a gondolkodását, a humorát, az értékrendszerét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!