Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha azért nem akarok barátnőt 32 évesen, mert kevésnek tartom magamat férfiként és az itteni válaszok alapjábn totálisan jogosan? 178 ezret keresek vegyészként. Nem véletlenül van nagyfokú kisebbségi komplexusom.
Figyelt kérdés
Meg kell csak itt nézni a válaszokat, 90% itt 250 nettó felett keres, nem véletlen vagyok elkeseredve. Nem is merek nők felé nyitni így. Már nem anyámmal élek, ha ez feljönne. Külsőre normális vagyok, semmi baj nincs velem.2018. febr. 18. 19:54
21/30 anonim válasza:
Remélem rájössz még ebben az életedben, hogy nincs értelme annak, hogy magadat büntesd, mert nem cseszel ki ezzel senkivel magadon kívül. Az élet hamar elmegy. Meg fogod bánni, hogy egész életedben a félelmeid rabja voltál.
22/30 anonim válasza:
Szerintem ne ez alapján ítélj.
23/30 anonim válasza:
A fizetesed annyi amennyi. Meg valtozhat, majd gondolom.
Nok:
Ha rad akarja epiteni a jovojet, nem veled kezd.
Ha sajat maga epiti a jovojet, akkor nem szamit mennyit keresel, mert eltartja magat.
Az onertekelesed ne ettol az oldaltol fuggjon.
24/30 anonim válasza:
az jó fizetés!
Sokan keresnek minimálbért és mégis van barátnőjük!!!
25/30 anonim válasza:
Jelenleg 100e alatt kap a párom jó egy éve mert beteg, de mikor megismerkedtünk se volt annyija mint neked. Mégis együtt vagyunk és soha nem hagynám el senkiért...
26/30 anonim válasza:
A saját igénytelenséged, hogy ilyen keveset kapsz. Teperhetnél jobban is. Az én párom is keresett már hasonlóan keveset, de váltott. Azóta pedig szépen halad, már elérte a nettó 500.000-et. És igen, egy nőnek vannak igényei. Én is keresek 300.000-et, de természetes, hogy hasonlóan vagy jobban kereső férfit szeretnék, mert nem 40 éves koromra akarok gyereket meg házat. És nyaralni vagy étterembe járni is jó dolog. Nem ez a legfontosabb, de az ember önmagával szemben ha ennyire nem vár el semmit, az sokat mond. És akár tetszik akár nem, pénzből élünk.
27/30 anonim válasza:
"És nyaralni vagy étterembe járni is jó dolog. "
Hát ha nekem ilyen nyögnél be, már rég kidobtalak volna, az kur*va élet. Mekkora egy pénzéhes pi*csa vagy, És most jöhetnek azok a válaszok, hogy: én igénytelen vagyok, mert nekem nem ez számít, stb. Megelőzöm a kérdéseket: jól keresek :)
28/30 anonim válasza:
En sem ertem ezeket az altalanositasokat, mert az en kornyezetemben sincsenek olyanok (se ferfi, se no), akiknek a 300netto lenne az atlag. Plusz megszamlalhatatlan olyan par van korulottem, ahol a 'jo no' van egyutt a legnagyobb joindulattal sem nevezheto jo pasival, akinek raadasul a fizetese se eri el a 200at se. Hogy miert? Mert nem ez a lenyeg. Fogalmam sincs, hogy akik azzal jonnek, hogy a nok csak penzes pasival jonnek ossze, meg nagyon jokepuvel, azok hol elnek. Mert ismetlem, az en kornyezetemben ilyen nincs. Nagyon rossz helyen keresgelhettek..
29/30 anonim válasza:
Én meg vegyészmérnökként bruttó 186 500-at kapok és 2007-től dolgozom a szakmámban.
30/30 anonim válasza:
Nézd, az én párom informatikus és netto 500 körül keres, de külön kasszán vagyunk, úgyhogy akár 200-at is kereshetne. A rezsit felezzük, a pénze többi részéből azt vesz, amit akar. Közös dolgokat is felesbe vesszük (én közalkalmazott vagyok), szóval tényleg totálisan mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!