Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez velem amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem amikor akarok valakit? És mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Van egy lánybarátom aki rávilágított erre a dologra, mikor megismertem akkor kölcsönös volt a szimpátia kavartunk is majd később nyomultam, vagy nem is tudom hogy milyen szóval írjam. Aztán mondta Ő hogy nem akar semmit, összevesztünk, majd egy ideje jóban vagyunk, de csak mint haverok. Aztán azóta mondta, hogy igazából én normális vagyok, csak ha tetszik valaki akkor hülye leszek és elveszítem a vonzalmat.

Mondjuk ezt nem is értem annyira, hogy külsőre vonzzó vagyok, de amúgy meg a viselkedésemmel mindig elb*szom. Meg, hogy nem én vagyok a férfi nem az én kezembe van az irányítás, ez is gáz szerinte.

Most van egy lány aki tetszik, egyszer írtam neki, hogy találkozzunk, dolgozott akkor. Azóta nem is vetettem fel neki az ötletet, így elment a kedvem. Erre azt mondta ez a lányhaverom, hogy olyan 2 hét múlva kérdezzem meg a csajt. Szerintem tök felesleges, ha akarna akkor már alapból írt volna egy másik időpontot amikor jó.

De tényleg mindig addig vagyok jó egy nőnék amég az totál idegen ezért is volt pár egy ékjszakásom, kapcsolatom komoly nővel max 1 hónap volt. Hosszabb is volt, de azt komolynak nem nevezném, de talán így utólag már nőnek sem :D

na és amikor lesz*rom, mikor egy valaki tetszik akkor mindenki másnál jó vagyok, de csak addig.

ha meg keresek valakit (mert ugye az ember társas lény) akkor nyomulós vagyok és senkinek nem kellek.

2018. febr. 7. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Rosszul csinálod! Avval, nincs semmi baj ha nyomulsz. Érezze, a csaj hogy te tökös vagy! Így kérdezd meg.: Ne haragudj de lenne kedved egyik nap találkozni? Neked, mikkor lenne a jó?
2018. febr. 7. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:

igazából már mindegy, mert az a lány mindig csak reggel válaszol az előző napi üzenetemre, így ma ráértem volna pedig, utána meg csak mához egy hétre leghamarabb, mert hétvégére vagyok beosztva

nem lenne ez sem baj, ha legalább napi szinten üzengetne

2018. febr. 7. 20:33
 3/6 anonim válasza:

Ismerős a szituáció. Rengeteg kudarc és csalódás árán végre megtanultam, hogy nem szabad látnia a csajnak rajtad, hogy Te akarod őt. Mindig legyél érzelmileg a csaj ALATT egy kicsit! Lássa rajtad, hogy Te boldog vagy egyedül is és van saját életed és legyen hálás érte, hogy a drága idődet neki szenteled! Ha akarja, akkor csatlakozhat HOZZÁD és nem Te hozzá!

Találj magadnak valami hasznos időtöltést, hobbit és máris nem lesz időd azon agyalni, hogy nincs senkid.

Végül annyit még, hogy változtass a stílusodon, mert nem a lány rak téged a barátzónába, hanem TE rakod bele magad azzal, ha alapból barátként kezeled és viselkedsz vele. Bővebben, legyél magabiztosabb, bökj neki oda néha valami "bunkóbb-humoros" beszólást és fogalmazz többször kétértelműen, azaz szexuálisan legyen félreérthető, ezzel máris másképpen fog rád nézni! :)

Kicsit legyél nagyképű, de csak poénosan.

Nézegess Berki Krisztián videókat a youtube-on, nézd meg ő milyen stílust képvisel (még ha csak színjáték is) és próbáld ki!

Remélem tudtam segíteni kicsit. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan! ;)

2018. febr. 8. 01:43
 4/6 A kérdező kommentje:
itt nem ezzel volt probléma aki a barátzónába rakott, le is feküdt volna velem, meg lehet most is benne lenne, de én már néhány találkozás után komoly kapcsolatot akartam vele. És ez elvette a kedvét.
2018. febr. 8. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Arra használd csak a nőket, amire valók.

Minek a komoly kapcsolat. :D 38F

2018. febr. 8. 12:37
 6/6 anonim válasza:
#3-as válaszoló vagyok. Látod pont ez a baj, hogy egyedül nem vagy boldog, hanem egyből kapcsolatot akarsz, aminek kialakulása jobb esetben lassúbb folyamat. Amint írtam korábban, ne lássa rajtad a csaj, hogy komolyan akarsz tőle valamit, mert ez veszi el a kedvüket, hogy könnyen, bármikor megkaphatnak.
2018. febr. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!