Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos ha azért nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha azért nem akarok barátnőt 32 évesen, mert kevésnek tartom magamat férfiként és az itteni válaszok alapjábn totálisan jogosan? 178 ezret keresek vegyészként. Nem véletlenül van nagyfokú kisebbségi komplexusom.

Figyelt kérdés
Meg kell csak itt nézni a válaszokat, 90% itt 250 nettó felett keres, nem véletlen vagyok elkeseredve. Nem is merek nők felé nyitni így. Már nem anyámmal élek, ha ez feljönne. Külsőre normális vagyok, semmi baj nincs velem.
2018. febr. 18. 19:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha a nők valódi értékrendje az lenne, amit az itteni hangos kisebbség mantrázik folyamatosan, akkor ma már ritkaság számba mennének a kapcsolatok. A névtelenség homályába rejtőzve mindenki azt mond amit akar.

De ha hiszel nekik, akkor menjünk csak tovább: a többi kritériumuknak maradéktalanul megfelelsz?

2018. febr. 18. 20:04
 12/30 anonim ***** válasza:
10%

"na mondtam...de én nem akarok fenntartani nőt...az milyen már? Normális, átlagos, dolgozó nőt akarok."

Olyan nő nincs, aki megmaradna melletted úgy, hogy nem költesz rá legalább pár tízezret havonta. Még ha normális és dolgozik, akkor sem. Egy kivétel van: ha hiper-szuper-extra jóképű vagy.

2018. febr. 18. 20:07
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne tudná, ha a nő is keres annyit?

300 ezerből élünk 4en

Lakáshitellel, autónk nincs.

Persze nem Pesten, vidéken.Lehet, hogy nem élünk olyan fényesen mint mások, de boldogok vagyunk.

Annyira nagyravágyóak a mai emberek.

Ja és amúgy mit látsz itt? Pont azok jönnek ide a bugyuta kérdéseikkel akik sokat keresnek.Tele vannak párkapcsolati problémákkal.

Azt hiszed a pénz megoldja ezeket?Rohadtul nem.

Az tény, hogy a pénz vagy így vagy úgy gondot tud okozni.

Kicsit túl kellene lépni ezen.Akinek a pénz körül forog minden az egy halom dolgot nem lát.

Nálad sem a kereseted a probléma.

2018. febr. 18. 20:09
 14/30 anonim ***** válasza:
A barátom kezdő fizuja 150, most lesz majd kb 170 nemsokára. Én úgy vagyok vele, hogy ha több pénzt akarok, van nekem is két szép kezem, hogy megdolgozzak érte. Amúgy nem értem, én senkit sem ismerek a környezetünkben aki nagyon efölött keresne itt (szintén vidék). Nem értem, honnan jönnek ezek a 300-as nettók.
2018. febr. 18. 20:18
 15/30 anonim ***** válasza:
81%

Amit itt olvasol minden osszál el kettővel.

Mert itt mindenkinek 30 centis a farka,tökéletes a párkapcsolata és milliókat keres.

Szerintem annyira nem rossz az a pénz,mint gondolod. Másoknak még ennyi sincs.

2018. febr. 18. 20:30
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Én kb. 2 embert ismerek, akik az itt átlagosként feltüntetett, messze átlag feletti, többszázezres keresettel rendelkeznek. Az összes többi (már akikkel vagyunk olyan viszonyban, h tudjunk erről) 120-170 között keres, és ez a 170 már qrva jónak számít. Nem tudom, kik ezek a baromi jól kereső emberek, gondolom gazdagék gyermekei, akiket huszonx éves korukig eltartottak, és volt idejük, meg alájuk tett pénz, h x évig egyetemezhessenek. Ne értsen félre senki, egy percig nem sajnálom tőlük, tényleg! Csak ezt a szintet átlagosként feltüntetni elég meredek, mindössze ennyi a “problémám”, vagyis inkább csak hozzáfűznivalóm. És igen, én is dolgozom mint állat, és mellette csinálom a fősulit levelezőn - mielőtt vki leugatna, h biztos nem teszek semmit, h jobb legyen... de igen, teszek, csak nekem (és még sok mindenkinek) sokkal nehezebb. Ennyi.
2018. febr. 18. 20:34
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Gáz vagy, de nem a fizetéseddel van gond.
2018. febr. 18. 20:53
 18/30 Taushi ***** válasza:
77%
Amikor 70-90k fizetéseket kaptam diákmelóval, egyedül éltem, néha kajára is spórolnom kellett, marhára nem zavart csajozás terén, hogy nincs pénzem. Barátnőmet se érdekelte. Ne stresszelj rajta. Golddiggereknek 500k is kevés lesz..
2018. febr. 18. 21:27
 19/30 anonim ***** válasza:
63%
Az nem fordult meg a fejedben hogy keresel egy jobban fizető állást a szakmádban? MAGADÉRT!! nem azért hogy nőt találj.
2018. febr. 18. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

Férfi attól vagy ami a làbad között van, nem a fizetési cetlidtôl.

A komplexusodon dolgozzàl kicsit egy agyzsugorìtóval mert ìgy millionos is lehetsz...gyàrtsàl magadnak önbecsülést oszt hajrà!

2018. febr. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!