Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, ha 33 éves férfiként kezdek elkeseredni, hogy egyedül maradok, se pár, se gyerek? És picit már zavar a dolog, kiül az arcomra az elkeseredettség. Sok magányos 40 es biztos boldog, de én nem akarok agglegény maradni.
Figyelt kérdés
Sok randi, inkább társkeresőkről. De a végén mindig megkapom, hogy nem egymást keressük. Megkapom, hogy te olyan nyugodt vagy, kimért, rendes férfi, nekem nem erre van szükségem. Vegyész vagyok. Nem hülye, se nem ronda. Egyedül élek, nem anyámmal. Értelmes, tanult embernek tartom magamat. De az elmúlt 3 évben randik után ahány elutasítás ért, az rengeteg, Már nagyon zavar, kiül az arcomra a magány, az elkeseredettség. Zömében 28 alatti nők voltak, mind másra vágyik, nem a nyugodtságra, kimértségre. Persze én is szeretek ide-oda menni, sőt igénylem is. De nem úgy a vak világba, mint a mai fiatal nők 90%-a, hogy csak buli, party, utazás eszetlenül. Gyűjtögetek, tervezgetek, család, stb. Nem léhűtő életet élek, ami a mai nőknek kell.2018. febr. 13. 17:14
21/36 anonim válasza:
Fiatal csitrinek minősülök, de komoly kapcsolatot keresek, és pont ilyen férfi képében, mivel arra tanítottak, hogy az ilyen embereket becsüljem meg egyrészt. Másrészt alapból teljesen hasonló mentalitású emberek vonzottak eddig kivétel nélkül.
22/36 anonim válasza:
Hidd el, jobb egyedül!
40+f szingli.
23/36 zuzuki válasza:
Görcs van benned és hidd el apa,ezért nem megy.Pihenj egy fél évet,ne csajozz.Annyira szeretnéd.Picit ne görcsölj,van még időd bőven.Szorítani akarod és ha így találnál is,akkor sem lenne az igazi.Mint mondtad vegyész pali,nem rusnya magyarul jó srác vagy.Várj,hidd el nekem menni fog az,csak görcsölsz és ha görcsölsz nem megy,mint az úszás.Várj egy fél évet,semmiről nem késel le...
24/36 zuzuki válasza:
De az is lehet,hogy trükköztél és csak a 21/23-as üzenetre vártál.:)
26/36 anonim válasza:
Ahh, pedig elvileg a 30. szülinapod másnapjától fürtökben kéne lógniuk rajtad a jobbnál jobb fiatal csajoknak - legalábbis az elborult gyk-s kényszerképzetek alapján. :D
Szerintem pont, hogy 28 fölötti nőt kéne keresned, aki már komolyabban tervez, családot szeretne.
Az alatt még nemrég végeztek a sulival, mire akarjanak gyereket? Meg persze, hogy kiélvezik a fiatalságukat. Keress felnőtt párt.
27/36 A kérdező kommentje:
Azért 27-28 évesen nagyon nem fiatal már egy nő, nem 20 éves.
2018. febr. 14. 12:21
28/36 anonim válasza:
Hogyhogy nem fiatalok? :D HUSZONÉVESEK. Fiatal felnőttek.
Nemsokára 30 leszek, kifejezetten fiatalnak érzem magam.
29/36 anonim válasza:
Szerintem a fiatalt itt az éretlen szinonimájaként szerepel, nem akart leöregezni senkit.
30/36 A kérdező kommentje:
Természetesen nem öregezek le senkit sem. 28 éves nő már se nem fiatal, se nem öreg. De nem 20-22 éves fiatal, az tény. Abban a korban szerintem illik komolyan, vagy komolyabban gondolkozni már. Nem kiélésben.
2018. febr. 14. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!